Nieuw op Amazon Prime Video | Maart 2024

Als abonnee van Amazon Prime Video ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op Amazon Prime Video in maart 2024 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in maart 2024
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Drie highlights: nieuwe films en series op Amazon Prime Video in maart 2024

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in maart 2024 op Amazon Prime Video in Nederland verwacht worden.

1. Road House (film, 2024)

Road House, de klassieker uit de jaren 80 met Patrick Swayze in de hoofdrol, wordt in een nieuw jasje gestoken. In deze nieuwe versie, die vanaf donderdag 21 maart te streamen is, is het Jake Gyllenhaal die de rol van ex-UFC fighter Dalton mag vertolken. Hij neemt een baantje aan als uitsmijter bij een roadhouse op de Florida Keys. Al snel ontdekt hij dat niet alles is wat het lijkt…

2. Pact met de Duivel (serie, seizoen 1)

Pact met de Duivel is een nieuwe zesdelige documentaireserie over een van de meest langlopende rechtszaken in de Nederlandse geschiedenis: het Passageproces. Die begon in 2007 en pas tien jaar later volgde de uitspraak in hoger beroep. Het unieke was dat twee kroongetuigen zelf betrokken waren bij moorden. In de docuserie, die vanaf vrijdag 1 maart te zien is, komen misdaadjournalisten, rechters, advocaten en strafrechtexperts aan het woord.

3. Ricky Stanicky (film, 2024)

Drie jeugdvrienden creëren de fictieve Ricky Stanicky als alibi voor hun streken, maar twintig jaar later moeten ze een acteur inhuren om hem te belichamen als hun partners hem willen ontmoeten. Ze kiezen voor de uitgerangeerde “Rock Hard” Rod, gespeeld door John Cena, wiens toewijding aan de rol onverwachte problemen veroorzaakt. Deze leuke nieuwe film is vanaf vrijdag 8 maart te zien.

Lijsten met meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video in maart 2024

Voorafgaand aan deze maand heeft Amazon Prime Video met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series van reeds uitgezonden titels gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in maart toegevoegd moeten worden aan het aanbod van Amazon Prime Video in Nederland. Het onderstaande overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Films en series

Het volgende lijstje van nieuwe films en (seizoenen van) series is al naar buiten gebracht als nieuwe lanceringen op Amazon Prime Video NL in maart 2024. Hier komen naar verwachting nog meer titels bij, aangevuld door wekelijkse afleveringen van reeds lopende releases. Bij series verschilt het type publicatie van titel tot titel met volledige direct te bingen seizoenen of elke week een nieuwe episode.

TitelSeizoenDatum
Gangs of LondonSeizoen 1-21 maart
Miami ViceSeizoen 1-51 maart
Pact met de DuivelSeizoen 11 maart
Prospect1 maart
The A-teamSeizoen 1-51 maart
Xena Warrior PrincessSeizoen 1-61 maart
The Black Phone2 maart
Anyone But You (huur of koop)4 maart
Mr. Monk’s Last Case: A Monk Movie (huur of koop)8 maart
Ricky Stanicky8 maart
The Holdovers (huur of koop)13 maart
De Tatta’s (huur of koop)14 maart
Frida: A Self Portrait14 maart
InvicibleSeizoen 214 maart
All-In: The TrilogySeizoen 116 maart
Migration (huur of koop)18 maart
Sound of Freedom18 maart
Road House21 maart
Vrijgevochten: Isis Verbeek22 maart
Bon Bini Bangkok Nights22 maart
Mean Girls (huur of koop)25 maart
Wish (huur of koop)27 maart
The Boys in the Boat29 maart
Freelance30 maart

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op Amazon Prime Video, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, HBO Max, SkyShowtime, Pathé Thuis, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Synopsissen: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.