Nieuw op Amazon Prime Video | Maart 2023

Al deze films en series komen nieuw op Amazon Prime Video Nederland in maart 2023! Voor elke film of serie is de titel, het seizoen, de IMDb pagina, de verschijndatum, de trailer en een link naar Amazon Prime Video bijgevoegd.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Nieuwe films en series op Amazon Prime Video in Nederland (maart 2023)

Het onderstaande overzicht van films en series wordt door Amazon Prime Video in maart uitgebracht. Dit zijn de highlights, maar in de loop van de maand kan het video on demand-platform meer titels online zetten. Alle films en series die op de streamingdienst staan vind je in het overzicht van het Amazon Prime Video aanbod in Nederland en je kunt alvast vooruit kijken in het overzicht met films en series die per maand op de streamingdienst verschijnen.

TitelSoortNieuwKijkenJaarSeizoenenCategorieIMDbTrailer
Carnival RowSerie3 maartKijken2019S2 Afl. 5-6Fantasy7.8Trailer
Carnival RowSerie10 maartKijken2019S2 Afl. 7-8Fantasy7.8Trailer
Carnival RowSerie17 maartKijken2019S2 Afl. 9-10Fantasy7.8Trailer

Let op: dit overzicht is voorlopig. Amazon Prime Video kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Op de Instagram, Twitter en Facebook pagina van Streamwijzer kom je als eerste te weten welke films en series nieuw op Amazon Prime Video Nederland komen of juist verdwijnen.