Nieuw op Amazon Prime Video | December 2023

Als abonnee van Amazon Prime Video ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op Amazon Prime Video in december 2023 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in december 2023
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Drie highlights: nieuwe films en series op Amazon Prime Video in december 2023

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in december 2023 op Amazon Prime Video in Nederland verwacht worden.

1. Hardcore Never Dies (film, 2023)

Hardcore Never Dies is al een ware hit in de Nederlandse bioscopen, maar voor iedereen die hem liever vanaf de bank wil kijken is er ook goed nieuws. De film wordt al op vrijdag 8 december op Amazon Prime Video verwacht. We volgen de 17-jarige Michael, die niets liever wil dan pianist worden. Op zoek naar inspiratie en meegesleept door zijn broer Danny komt hij in de Rotterdamse gabberscène terecht.

2. LOL: Last One Laughing (serie, seizoen 2)

Verboden te lachen! Voor de tweede keer worden tien cabaretiers opgesloten in een ruimte met maar één taak: een (glim)lachje voorkomen. Dit keer is het de beurt aan onder meer Anniek Pheifer, Leo Alkemade en Bram Krikke, die in de voetsporen willen kruipen van de vorige winnaar, Bas Hoeflaak (die van het Fluitlied). Seizoen 2 van LOL: Last One Laughing gaat op woensdag 27 december van start.

3. After Everything (film, 2023)

Het liefdesverhaal van Hardin en Tessa komt tot een ontknoping in de vijfde en laatste film van de reeks, After Everything. De twee tortelduifjes zijn nog uit elkaar en Hardin wordt geplaagd door een writer’s block. Hij besluit naar Portugal af te reizen voor inspiratie en wordt daar geconfronteerd met een spook uit het verleden. Of hij zijn weg weer terugvindt naar Tessa, kun je vanaf vrijdag 22 december zien op Amazon Prime Video.

Lijsten met meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video in december 2023

Voorafgaand aan deze maand heeft Amazon Prime Video met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series van reeds uitgezonden titels gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in december toegevoegd moeten worden aan het aanbod van Amazon Prime Video in Nederland. Het onderstaande overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Films en series

Het volgende lijstje van nieuwe films en (seizoenen van) series is al naar buiten gebracht als nieuwe lanceringen op Amazon Prime Video NL in december 2023. Hier komen naar verwachting nog meer titels bij, aangevuld door wekelijkse afleveringen van reeds lopende releases. Bij series verschilt het type publicatie van titel tot titel met volledige direct te bingen seizoenen of elke week een nieuwe episode.

TitelSeizoenDatum
Candy Cane Lane1 december
Theatre Camp (huur of koop)6 december
Hardcore Never Dies8 december
Merry Little Batman8 december
My Man is Cupid8 december
Silver and the Book of Dreams8 december
Your Christmas or Mine 28 december
Firestarter10 december
The Bad Guys10 december
Paw Patrol: The Mighty Movie (huur of koop)11 december
Lost FaradSeizoen 112 december
Exorcist: The Believer (huur of koop)13 december
The Northman14 december
ReacherSeizoen 215 december
Black Adam16 december
Mijn Kat en Ik19 december
Mafia Mamma20 december
After Everything22 december
Trolls Band Together (huur of koop)22 december
Killers of the Flower Moon (huur of koop)26 december
LOL: Last One Laughing NLSeizoen 227 december
Amsterdam28 december
Downton Abbey: A New Era28 december

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op Amazon Prime Video, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, HBO Max, SkyShowtime, Pathé Thuis, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Synopsissen: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.