Waar kun je de film Niemand in de stad (2018) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘Niemand in de stad’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2018 met een IMDb-score van 7.1 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, Canal+ Series, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘Niemand in de stad’ uit 2018 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film Niemand in de stad is een titel uit het jaar 2018 in het genre ‘Drama’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 7.1, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.
✅ Disney+➡️ Ga direct naar ‘Niemand in de stad’ bij Disney+. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je tot 15% korting op een abonnement.
✅ HBO Max➡️ Ga direct naar ‘Niemand in de stad’ bij HBO Max. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je tot 37% korting op een abonnement.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar ‘Niemand in de stad’ bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
✅ NLZIET➡️ Ga direct naar ‘Niemand in de stad’ bij NLZIET. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 14 dagen gratis.
⛔ Canal+ SeriesBij Canal+ Series maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
✅ CineMember➡️ Ga direct naar ‘Niemand in de stad’ bij CineMember. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 14 dagen gratis.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Niemand in de stad kijken in Nederland.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Niemand in de stad.

Gratis online kijken naar Niemand in de stad

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film Niemand in de stad bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op Canal+ Series, wel op CineMember, wel op Disney+, wel op HBO Max, niet op Netflix, wel op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is. De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

Ten slotte vind je in de onderstaande tabel van Niemand in de stad meer informatie over de titel, het jaar, de soort, het genre en de gemiddelde score op de internationale filmdatabase. Om direct de trailer te bekijken en alvast in de stemming te komen voor het streamen kun je hier bij YouTube terecht. Verder bezoek je via de links in het streamingoverzicht bovenaan deze pagina de officiële website van de desbetreffende videodienst, waar je het verhaal van deze titel zal vinden. Alvast heel veel kijkplezier gewenst.
TitelNiemand in de stad
Jaar2018
SoortFilm
CategorieDrama
IMDb-cijferGemiddeld 7.1 uit 10