Waar kun je de film ‘Next Goal Wins’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Next Goal Wins (2023) online kijken kunnen. In deze komedie volgen we het voetbalteam van Amerikaans-Samoa, ook wel bekend als het slechtste voetbalteam ter wereld. Ze huren een ongelukkig coach in, in de hoop dat hij het tij kan keren. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Next Goal Wins’ (2023) online kijken?

Next Goal Wins was in januari 2024 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

Disney+➡️ Ga meteen naar Next Goal Wins bij Disney+. Next Goal Wins werd gedistribueerd door The Walt Disney Company en dus staat hij sinds 28 maart 2024 op Disney+.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Next Goal Wins bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 27 februari 2024 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van de nieuwe streamingdienst SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Next Goal Wins’ (2023)

Next Goal Wins is een oprechte underdog-komedie, van regisseur Taika Waititi. De film volgt het voetbalteam van Amerikaans-Samoa, dat berucht is vanwege hun vreselijke FIFA-nederlaag van 31-0 in 2001. Nu de WK-kwalificatiewedstrijden naderen, huurt het team de ongelukkige, eenzame coach Thomas Rongen (Michael Fassbender) in, in de hoop dat hij het slechtste voetbalteam ter wereld op zijn kop zal zetten.

Streaming informatie over de film

TitelNext Goal Wins
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 44 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurTaika Waititi
CastMichael Fassbender, Elisabeth Moss, Rachel House, Oscar Kightley, Kaimana, David Fane

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.