Newcastle United – Wolverhampton: live kijken op tv en online | 2 maart 2024 | Premier League

In de hoogste Engelse voetbalcompetitie—de Premier League—is speelronde 27 aangebroken en er staan weer mooie wedstrijden op het programma. Benieuwd wanneer en waar je Newcastle United – Wolverhampton Wanderers kunt kijken? De partij wordt gespeeld op zaterdag 2 maart 2024 om 16:00 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg in Newcastle upon Tyne: het St James’ Park. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Newcastle United – Wolverhampton Wanderers online kijken: live stream van de wedstrijd op zaterdag 2 maart 2024 om 16:00 uur Nederlandse tijd

Het is inmiddels alweer tijd voor speelronde 27 van de Engelse Premier League. De uitzendingen worden dit seizoen wederom door Viaplay verzorgd. Ook de match tussen het team uit Newcastle upon Tyne en de tegenstanders uit Wolverhampton wordt zaterdag om 16:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Iedereen met een abonnement kan deze wedstrijd live kijken via de app, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten van deze competitie uit Engeland per streamingdienst in Nederland.

Viaplay➡️ Ga meteen naar Newcastle United – Wolverhampton bij Viaplay. Alleen hier worden alle wedstrijden uit de Engelse Premier League in Nederland uitgezonden. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal 20% korting op een jaarabonnement.
🔀 CANAL+Bij de nieuwe streamingdienst CANAL+ kun je momenteel gratis ESPN kijken binnen het pakket met tv-zenders. Daardoor stream je er voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker, Europa League, Conference League en nog veel meer. Deze competitie uit Engeland is echter niet in het aanbod opgenomen. Wel kun je de streamingdienst nu 7 dagen gratis uitproberen. 👉 Ga meteen naar voetbal op CANAL+.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDit streamplatform biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ Prime VideoDe streamingdienst van Amazon, beter bekend als Prime Video, biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je voetbal niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Premier League worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Opstellingen van Newcastle United en Wolverhampton tijdens deze wedstrijd in de Premier League

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd in de Premier League. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Newcastle vs. Wolverhampton staat zaterdag om 16:00 uur op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

⚫️ Opstelling Newcastle United: nog niet bekend

🟡 Opstelling Wolverhampton: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Newcastle United vs. Wolverhampton Wanderers

Heb je de partij afgelopen zaterdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor Newcastle United – Wolverhampton terecht bij Viaplay. Bij dit video on demand-platform kan met elke match tot 48 uur terugkijken. Dit geldt ook onder andere voor de Premier League en Bundesliga.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Newcastle United Wolverhampton Premier League 2 maart 2024’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

PlaatsClubGespeeldPuntenVorm
1 🏆Liverpool2657✅ ✅ ✅ ❌ ✅
2 🏁Manchester City2655✅ ✅ ➖ ✅ ✅
3 🏁Arsenal2653✅ ✅ ✅ ✅ ✅
4 🏁Aston Villa2649✅ ✅ ❌ ✅ ❌
5 🏳️Tottenham Hotspur2547❌ ✅ ➖ ✅ ➖
6Manchester United2644❌ ✅ ✅ ✅ ✅
7Brighton & Hove Albion2638➖ ✅ ❌ ✅ ❌
8West Ham United2637✅ ❌ ❌ ❌ ➖
9Wolverhampton2636✅ ✅ ❌ ✅ ❌
10Newcastle United2635❌ ➖ ✅ ➖ ✅
11Chelsea2535➖ ✅ ❌ ❌ ✅
12Fulham2629✅ ❌ ✅ ➖ ➖
13Crystal Palace2628✅ ➖ ❌ ❌ ✅
14Bournemouth2525❌ ➖ ❌ ➖ ➖
15Everton2624➖ ➖ ❌ ➖ ➖
16Brentford2624❌ ❌ ❌ ✅ ❌
17Nottingham Forest2620❌ ✅ ❌ ➖ ❌
18 🚩Luton2519❌ ❌ ❌ ➖ ✅
19 🚩Burnley2613❌ ❌ ❌ ➖ ❌
20 🚩Sheffield United2613❌ ❌ ✅ ❌ ❌