Newcastle United – Brighton & Hove Albion: live kijken op tv en online | 18 mei 2023 | Premier League

In de hoogste Engelse voetbalcompetitie—de Premier League—is een uitgestelde wedstrijd uit speelronde 25 aangebroken en er staan weer mooie wedstrijden op het programma. Benieuwd wanneer en waar je Newcastle United – Brighton & Hove Albion kunt kijken? De partij werd origineel gespeeld op zaterdag 25 februari 2023 om 13:30 uur Nederlandse tijd, maar is vanwege het EFL Cup-schema verplaatst naar donderdag 18 mei 2023 om 20:30 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg in Newcastle: St James’ Park. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Newcastle United – Brighton & Hove Albion online kijken: live stream van de wedstrijd op donderdag 18 mei 2023 om 20:30 uur Nederlandse tijd

Het is tijd voor speelronde 25 van de Engelse Premier League. De uitzendingen worden dit seizoen door Viaplay verzorgd. De match tussen het team uit Newcastle en de tegenstanders uit Falmer wordt donderdag om 20:30 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Iedereen met een abonnement kan deze wedstrijd live kijken. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland. Je kunt de wedstrijd overigens via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm.

Viaplay➡️ Ga meteen naar Newcastle United – Brighton & Hove Albion bij Viaplay. Hier worden alle wedstrijden uit de Engelse Premier League minimaal vijf jaar lang live in Nederland uitgezonden. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal 12,5% korting op een jaarabonnement.
⛔️ Amazon Prime VideoAmazon’s streamingdienst Prime Video biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Premier League worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.
INTERVIEW | Joelinton Previews Brighton Clash

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Newcastle United vs. Brighton & Hove Albion

Heb je de partij afgelopen donderdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor Newcastle upon Tyne – Brighton & Hove Albion terecht bij Viaplay. Bij dit video on demand-platform is het mogelijk om de match tot 48 uur terugkijken.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Newcastle United Brighton & Hove Albion’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

PlaatsClubPuntenGespeeldVorm
1 🏁Manchester City8535 🔻✅ ✅ ✅ ✅ ✅
2 🏁Arsenal8136❌ ✅ ✅ ❌ ➖
3 🏁Newcastle United6635 🔻➖ ❌ ✅ ✅ ✅
4 🏁Manchester United6635 🔻✅ ❌ ❌ ✅ ➖
5 🏳️Liverpool6536✅ ✅ ✅ ✅ ✅
6Brighton & Hove Albion5834 🔻🔻✅ ❌ ✅ ✅ ❌
7Tottenham Hotspur5736❌ ✅ ❌ ➖ ❌
8Aston Villa5736✅ ❌ ❌ ✅ ➖
9Brentford5336✅ ❌ ✅ ✅ ➖
10Fulham5136✅ ✅ ❌ ❌ ❌
11Chelsea4335 🔻➖ ✅ ❌ ❌ ❌
12Crystal Palace4336✅ ❌ ✅ ❌ ➖
13Wolverhampton Wanderers4036❌ ✅ ❌ ✅ ❌
14AFC Bournemouth3936❌ ❌ ✅ ✅ ❌
15West Ham United3736❌ ✅ ❌ ❌ ❌
16Nottingham Forest3436➖ ❌ ✅ ❌ ❌
17Everton3236❌ ✅ ➖ ❌ ➖
18 🚩Leeds United3136➖ ❌ ❌ ➖ ❌
19 🚩Leicester City3036❌ ❌ ➖ ➖ ✅
20 🚩Southampton2436❌ ❌ ❌ ❌ ➖

Alle wedstrijden van de Premier League in 2023 op tv en online kijken met een live stream

De Premier League is dit jaar in handen van Viaplay, een nieuwe speler in het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET meerdere wedstrijden van de Champions League, Europa League en Conference League en kun je bij Viaplay tevens genieten van de Duitse Bundesliga. Ook discovery+ heeft met de Zweedse Allsvenskan een eigen competitie in handen.