Waar kan ik de film The New Mutants online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over hoe men de film The New Mutants online kijken kan. Deze nieuwe kerstfilm uit 2020 met onder andere Mel Gibson scoort namelijk in de bioscopen en wist tot nu toe een 5.9 uit 10 op IMDb te behalen. Filmliefhebbers willen deze titel dan ook graag streamen.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je The New Mutants online kijken?

Pathé Thuis: Deze titel is direct na de lancering op video on demand te bekijken via Pathé Thuis. Ga direct naar de film op Pathé Thuis.

▶️ Apple TV+: Streamingdienst Apple TV+ biedt na de release de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen. Ga direct naar de film op Apple TV+.

▶️ Google Play: Verder is de film snel te huur of koop bij de internationale webshop van Google. Ga direct naar de film op Google Play.

🎁 Amazon.nl: De online winkel Amazon.nl biedt deze titel op schijf aan. Ga direct naar de film op Amazon.nl.

🎁 Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

Verhaal van The New Mutants (2020)

Twentieth Century Fox presenteert in samenwerking met Marvel Entertainment ‘The New Mutants’, een originele horror triller dat zich afspeelt in een geïsoleerd ziekenhuis waar een groep jonge mutanten vastgehouden wordt voor psychiatrisch onderzoek. Wanneer er wel heel vreemde gebeurtenissen plaatsvinden, zullen zowel de nieuwe mutaties als de vriendschappen op de proef worden gesteld, terwijl ze vechten om te overleven. Geregisseerd door Josh Boone en geschreven door Josh Boone & Knate Lee, schitteren in de hoofdrol: Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Alice Braga, Blu Hunt en Henry Zaga. De film is geproduceerd door Simon Kinberg, p.g.a., Karen Rosenfelt, p.g.a. en Lauren Shuler Donner met Stan Lee en Michele Imperato Stabile als uitvoerend producenten.

The New Mutants | Official Trailer | 20th Century FOX

Streaming informatie over de film

Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Actie, Horror, Sci-Fi
IMDb: 5.3 uit 32.541 stemmen
Duur: 1 uur en 34 minuten
Regisseur: Josh Boone
Schrijvers: Josh Boone, Knate Lee
Cast: Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton
Trailer: Bekijk direct op YouTube

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.