Mysterieuze actiefilm The New Mutants (2020) is nu te zien op Disney+

Een gloednieuw kijkcijferkanon maakt zijn opwachting voor het arsenaal van films en series dat bij Disney+ te bewonderen is. Vanaf 7 mei 2021 kun je namelijk genieten van The New Mutants (2020), een film ontstaan uit een samenwerking tussen 20th Century Fox en Marvel Studios. In de film schitteren onder andere Maisie Williams (bekend van Game of Thrones), Anya Taylor-Joy (bekend van The Queen’s Gambit) en Charlie Heaton (bekend van Stranger Things).

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Star, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

The New Mutants komt op 7 mei 2021 naar Disney+

Het overzicht van alle nieuwe films en series die in mei 2021 naar Disney+ komen werd op 21 april 2021 met ons gedeeld en hierin waren wat opvallend goede titels terug te vinden. Zo verschijnen alle 7 seizoenen van New Girl op 14 mei online bij Disney+ en verschijnen seizoen 1-2 van de populaire brandweerserie Station 19 op 7 mei op het video on demand-platform.

Daarnaast kun je vanaf 28 mei met VIP-toegang genieten van de fonkelnieuwe film Cruella, een live-action verhaal met Emma Stone over Cruella uit 101 Dalmatiërs, en komen Brammetje Baas, Rio, 5 seizoenen van Angel, Koning van Katoren en nog veel meer films en series naar Disney+ in mei. Alvast heel veel kijkplezier gewenst!

Verhaal en trailer van The New Mutants op Disney+

Twentieth Century Fox presenteert in samenwerking met Marvel Entertainment ‘The New Mutants’, een originele horror triller dat zich afspeelt in een geïsoleerd ziekenhuis waar een groep jonge mutanten vastgehouden wordt voor psychiatrisch onderzoek. Wanneer er wel heel vreemde gebeurtenissen plaatsvinden, zullen zowel de nieuwe mutaties als de vriendschappen op de proef worden gesteld, terwijl ze vechten om te overleven. Geregisseerd door Josh Boone en geschreven door Josh Boone & Knate Lee, schitteren in de hoofdrol: Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Alice Braga, Blu Hunt en Henry Zaga. De film is geproduceerd door Simon Kinberg, p.g.a., Karen Rosenfelt, p.g.a. en Lauren Shuler Donner met Stan Lee en Michele Imperato Stabile als uitvoerend producenten.

Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Actie, Horror, Sci-Fi
IMDb: 5.3 uit 51.000 stemmen
Duur: 1 uur en 34 minuten
Regisseur: Josh Boone
Schrijvers: Josh Boone, Knate Lee
Cast: Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton

Veelgestelde vragen over de film

Wanneer komt The New Mutants op Disney+?

Vanaf vrijdag 7 mei 2021 zal de film The New Mutants uit 2020 te zien zijn op Disney+ in Nederland.

Waar gaat The New Mutants over?

Een originele horror triller dat zich afspeelt in een geïsoleerd ziekenhuis waar een groep jonge mutanten vastgehouden wordt voor psychiatrisch onderzoek. Wanneer er wel heel vreemde gebeurtenissen plaatsvinden, zullen zowel de nieuwe mutaties als de vriendschappen op de proef worden gesteld, terwijl ze vechten om te overleven

Verder kun je overigens ook besluiten om de serie op DVD of Blu-ray te bestellen, al ben je dan natuurlijk wel duurder uit. Hieronder zijn de twee grote webwinkels Bol.com en Amazon.nl uitgelicht met hun aanbod van The New Mutants op schijf.

💿 Amazon.nl: De online winkel Amazon.nl biedt deze titel op schijf aan. Ga direct naar de film op Amazon.nl.

💿 Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.