Waar kan ik de serie New Girl (2011) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het kijken van de serie New Girl uit 2011. De seizoenen van de serie behaalden tot dusver een 7.7 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen hem graag online.

In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je New Girl uit 2011 online kijken?

Op vrijdag 7 mei 2021 zijn alle 7 seizoenen van New Girl op Disney+ verschenen. Enkel en alleen op deze streamingdienst is de populaire serie nu te zien. 👉 Ga meteen naar New Girl op Disney+.

Je kunt ook besluiten om de serie op DVD of Blu-ray te bestellen, al ben je dan natuurlijk wel duurder uit. Hieronder zijn de twee grote webwinkels Bol.com en Amazon.nl uitgelicht met hun aanbod van New Girl op schijf.

💿 Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de serie op Bol.com.

💿 Amazon.nl: Bij de webwinkel van Amazon zijn alle seizoenen ook op schijf beschikbaar. Ga direct naar de serie op Amazon.nl.

Verhaal van New Girl (2011)

Na een slechte breuk verhuist Jess, een onbehouwen jonge vrouw, naar een appartementszolder met drie alleenstaande mannen. Hoewel ze haar gedrag zeer ongewoon vinden, steunen de mannen haar – meestal.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2011
Categorie: Komedie
Makers: Elizabeth Meriwether
Cast: Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield
IMDb: 7.7 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com