Alle 7 seizoenen van New Girl zijn nu te zien op Disney+

Na lang, HEEL LANG, wachten is het binnenkort eindelijk zo ver: alle 7 seizoenen van New Girl zijn vanaf 14 mei op Disney+ te zien. Tot dat moment was er geen andere streamingdienst meer beschikbaar om alle afleveringen van deze heerlijke serie te bingewatchen, maar gelukkig komt hier over niet al te lang eindelijk een eind aan.

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Star, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

New Girl komt in mei naar Disney+

Het overzicht van alle nieuwe films en series die in mei 2021 naar Disney+ komen werd op 21 april 2021 met ons gedeeld en hierin waren wat opvallend goede titels terug te vinden. Zo komt de relatief nieuwe film van Marvel Studios & 20th Century Fox—The New Mutants—op 7 mei online bij Disney+ en verschijnen alle 4 seizoenen van de populaire brandweerserie Station 19 op 7 mei op het video on demand-platform.

Daarnaast kun je vanaf 28 mei met VIP-toegang genieten van de fonkelnieuwe film Cruella, een live-action verhaal met Emma Stone over Cruella uit 101 Dalmatiërs, en komen Brammetje Baas, Rio, 5 seizoenen van Angel, Koning van Katoren en nog veel meer films en series naar Disney+ in mei. Alvast heel veel kijkplezier gewenst!

Verhaal en trailer van New Girl op Disney+

Na een slechte breuk verhuist Jess, een onbehouwen jonge vrouw, naar een appartementszolder met drie alleenstaande mannen. Hoewel ze haar gedrag zeer ongewoon vinden, steunen de mannen haar – meestal.

Titel: New Girl
Jaar: 2011
Duur: 7 seizoenen
Categorie: Komedie
Makers: Elizabeth Meriwether
Cast: Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield
IMDb: 7.7 uit 195.000 stemmen op IMDb
Bestel: Bestel via Bol.com

New Girl (serie, 7 seizoenen) op Disney+ in Nederland

Wanneer komt New Girl op Disney+?

Vanaf vrijdag 14 mei 2021 zullen alle 7 seizoenen van New Girl te zien zijn op Disney+ in Nederland.

Waar gaat New Girl over?

Na een slechte breuk verhuist Jess, een onbehouwen jonge vrouw, naar een appartementszolder met drie alleenstaande mannen. Hoewel ze haar gedrag zeer ongewoon vinden, steunen de mannen haar – meestal.

Verder kun je overigens ook besluiten om de serie op DVD of Blu-ray te bestellen, al ben je dan natuurlijk wel duurder uit. Hieronder zijn de twee grote webwinkels Bol.com en Amazon.nl uitgelicht met hun aanbod van New Girl op schijf.

💿 Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de serie op Bol.com.

💿 Amazon.nl: Bij de webwinkel van Amazon zijn alle seizoenen ook op schijf beschikbaar. Ga direct naar de serie op Amazon.nl.