Ben je benieuwd of de serie New Girl uit 2011–2018 op Netflix Nederland staat of komt op dit moment? De serie is helaas op dit moment niet in het Netflix aanbod te vinden of in het aanbod van Disney+Amazon Prime Video, Videoland, Ziggo Movies & Series of een andere streamingdienst in Nederland. Wel kun je op de manier die we hieronder omschrijven alsnog naar alle 7 seizoenen van New Girl kijken.

New Girl kijken op Netflix in het aanbod van de Verenigde Staten

In Nederland is New Girl op dit moment helaas niet te kijken op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of een andere streamingdienst. Wel is de titel aanwezig in het Amerikaanse aanbod van Netflix, waardoor je met een VPN (Virtual Private Network) alle 7 seizoenen van de serie kunt kijken. Hoe dat werkt, leggen we in het artikel Netflix kijken met een VPN uitgebreid uit en hieronder vind je een super simpele uitleg in 3 stappen.

  1. Ga direct naar Surfshark om een goede VPN te nemen. Deze kun je later ook gebruiken om nog veel meer films en series met een VPN te streamen en het is qua prijs/kwaliteit een ijzersterke deal.
  2. Installeer de app en zet de instellingen op de Verenigde Staten.
  3. Begin direct met kijken! Door de website van Netflix te bezoeken heb je toegang tot het aanbod van de Verenigde Staten, waaronder ook alle 7 seizoenen van de hitserie New Girl. Veel kijkplezier! 🍿

Verder kun je overigens ook besluiten om de serie op DVD of Blu-ray te bestellen, al ben je dan natuurlijk wel duurder uit. Hieronder zijn de twee grote webwinkels Bol.com en Amazon.nl uitgelicht met hun aanbod van New Girl op schijf.

💿 Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de serie op Bol.com.

💿 Amazon.nl: Bij de webwinkel van Amazon zijn alle seizoenen ook op schijf beschikbaar. Ga direct naar de serie op Amazon.nl.

New Girl (2011–2018) op Netflix

Na een slechte breuk, verhuist Jess, een onbehouwen jonge vrouw, naar een appartementszolder met drie alleenstaande mannen. Hoewel ze haar gedrag zeer ongewoon vinden, steunen de mannen haar – meestal.

New Girl - Season 1 Promo (Pilot)

Details van de serie

Jaar: 2011–2018
Soort: serie
IMDb: 7.7 uit 12276 stemmen
Cast: Dave Foley, Stephen Root, Andy Dick, Maura Tierney
Trailer: Trailer
Bestel: Bestel

Meer over deze titel op Streamwijzer vind je hier.