Staat de serie New Girl (2011–2018) op Netflix Nederland?

Ben je benieuwd of de serie New Girl uit 2011–2018 op Netflix Nederland staat of komt op dit moment? De serie is helaas op dit moment niet in het Netflix aanbod te vinden of op Amazon Prime Video of Videoland, maar wel bij Disney+ sinds vrijdag 7 mei 2021.

Alle seizoenen van New Girl kijken op Disney+

Op vrijdag 7 mei 2021 zijn alle 7 seizoenen van New Girl op Disney+ verschenen. Enkel en alleen op deze streamingdienst is de populaire serie nu te zien. 👉 Ga direct naar New Girl op Disney+.

Staat New Girl (2011–2018) op Netflix?

Helaas staat New Girl niet op Netflix op het moment van schrijven. Wel zou je ervoor kunnen kiezen om de DVD of Blu-ray van deze serie te bestellen. Dat kan bijvoorbeeld hier op Bol.com of hier op Amazon.nl.

Verhaal, informatie en trailer van de serie

New Girl is een comedyserie met een vriendencast met een moderne kijk op vriendschap. Nadat Jess Day (Zooey Deschanel) en haar vriend op een nare manier uit elkaar gaan, gaat ze op zoek naar een nieuwe woning en ze vindt online een fantastische loft, maar daar wonen drie vrijzelle jongens die ze nog nooit heeft ontmoet.

Nick (Jake Johnson) is de meest nuchtere van het stel, maar hij is ook een beetje ongeïnspireerd. Hij is gestopt met zijn rechtenstudie en is nu barman. Schmidt (Max Greenfield) is a een jonge snelle carrièreman die nogal trots is op zijn buikspieren. Winston (Lamorne Morris) is een strijdlustige sportman die geen idee heeft wat hij wil doen nu zijn sportcarrière ten einde is.

De groep wordt compleet gemaakt met model met een dodelijke blik Cece (Hannah Simone), de beste vriendin van Jess, die ze al bijna haar hele leven kent. Het vijftal beseft dat ze elkaar meer nodig hebben dan ze hadden gedacht en uiteindelijk vormen ze een hecht gezin dat een beetje gestoord is, maar eigenlijk toch heel goed samengaat.

Jaar: 2011–2018
Soort: serie
IMDb: 7.7 uit 12276 stemmen
Cast: Dave Foley, Stephen Root, Andy Dick, Maura Tierney
Bestel: Bestel


Synopsis: Disney+