Vijfde seizoen van ‘New Amsterdam’ staat vanaf vandaag op Videoland

Het allerlaatste seizoen van New Amsterdam was nog nergens te streamen in Nederland, maar daar komt vandaag verandering in. Videoland heeft recentelijk bekendgemaakt dat ze de nieuwe afleveringen van seizoen 5 aan het aanbod zouden toevoegen op maandag 5 juni 2023.

‘New Amsterdam’ keert terug naar Videoland

In november werd het vijfde (en helaas laatste) seizoen van New Amsterdam al uitgezonden door NET5, maar streamers vielen een tijdje buiten de boot. Nu kunnen ook zij eindelijk hun agenda erbij pakken. Videoland heeft laten weten dat het nieuwe seizoen te zien zal zijn vanaf maandag 5 juni.

De streamingdienst zal direct alle afleveringen toevoegen, waardoor het bingen kan gaan beginnen. Heb je alleen een abonnement op Netflix? Dan kun je sinds donderdag 1 juni kijken naar hun nieuwste toevoeging: het derde seizoen van deze medische drama serie.

📺 Benieuwd wat er nog meer naar Videoland komt? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met alle titels die in het aanbod van Videoland staan.

Dit kun je verwachten van seizoen 5 van ‘New Amsterdam’

Uiteraard volgen we ook in het vijfde seizoen Dr. Max Goodwin, de medisch directeur van het oudste openbare ziekenhuis in Amerika, en zijn collega’s. Voor de laatste keer zullen zij zich inzetten voor hun patiënten. Het vijfde seizoen is namelijk niet alleen het nieuwste, maar ook het allerlaatste seizoen van de serie en hiermee komt het kijkcijferkanon na vijf jaar helaas tot een einde.

Maar voordat het zover is, hebben we eerst nog dertien afleveringen tegoed. In de eerste aflevering zien we hoe Max omgaat met Helens besluit en maken ook Bloom, Iggy en Reynolds weer het nodige mee.

New Amsterdam Season 5 Promo (HD) Final Season

Meer informatie over de serie

De charmante dokter Max Goodwin is de nieuwe medisch directeur van het oudste overheidsziekenhuis in Amerika. Hij is vastbesloten de bureaucratische werkwijze in het ziekenhuis overhoop te gooien om de patiënten uitzonderlijke zorg te verlenen.

TitelNew Amsterdam
Jaar2018-2023
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalEngels
GenreDrama
IMDb8 uit 45.000 stemmen
CastRyan Eggold, Janet Montgomery, Jocko Sims, Tyler Labine, Freema Agyeman, Alejandro Hernandez

Synopsis: Videoland

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.