Nieuw in Nederland vandaag: New Amsterdam seizoen 4

Sinds de toevoeging van seizoen 1 & 2 is de ziekenhuisserie New Amsterdam ongekend populair op Netflix, maar daarnaast is de serie ook te streamen via Videoland. Serieliefhebbers zijn nu benieuwd of je New Amsterdam seizoen 4 online kijken kunt op een streamingdienst, want na al dat bingewatchen kun je de nieuwste afleveringen natuurlijk niet links laten liggen.

Wanneer komt New Amsterdam seizoen 4 op Netflix, Videoland of een andere streamingdienst?

Op dinsdag 21 september 2021 seizoen 4 van New Amsterdam in première gegaan in de Verenigde Staten, maar natuurlijk wil je ook graag weten wanneer de afleveringen in Nederland te bekijken zijn. Hieronder zetten we de mogelijkheden op een rijtje.

Wanneer komt New Amsterdam seizoen 4 op NLZIET?

In Nederland wordt vanaf dinsdag 4 januari 2022 elke week van 21:25 uur tot 22:20 uur een nieuwe aflevering van New Amsterdam seizoen 4 uitgezonden op de TV-zender Net5. Je kunt deze uitzendingen tot 7 dagen online terugkijken via NLZIET.

Ga direct naar New Amsterdam bij NLZIET 🩺

Wanneer komt New Amsterdam seizoen 4 op Netflix, Videoland of een andere streamingdienst?

Op Videoland kon je net als op Netflix al sinds vorig jaar genieten van de eerste twee seizoenen van New Amsterdam, maar bij de Nederlandse streamingdienst kwam hier vorig kwartaal ook het derde seizoen bij. Momenteel is nog niet bekend of één van de twee streamingdiensten binnenkort ook het vierde seizoen van de medische dramaserie toe zal voegen aan het aanbod.

Kun je nu al vanuit Nederland naar alle afleveringen van New Amsterdam seizoen 4 kijken?

Er is nog een optie om nu al vanuit Nederland naar de nieuwe afleveringen van New Amsterdam te kijken: door middel van een goede VPN. Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar seizoen 4 van New Amsterdam kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar New Amsterdam seizoen 4 bij de website van NBC en begin met kijken! 🍿

Waar gaat het verhaal van New Amsterdam over?

Amerika’s oudste openbare ziekenhuis heeft een nieuwe medisch directeur: de briljante en charmante Dr. Max Goodwin (Ryan Eggold). Hij is van plan om uitstekende zorg te leveren en de bureaucratie af te breken, maar het personeel vindt dit door ervaring moeilijk te geloven. De dokter is vastbesloten om zijn nieuwe collega’s hun ongelijk te bewijzen.

TitelNew Amsterdam
SoortSerie
Jaar2018-
Seizoenen5 seizoenen
NetwerkNBC
CategorieDrama
IMDb8,0 uit 33.000 stemmen
MakerDavid Schulner
CastRyan Eggold, Janet Montgomery, Freema Agyeman, Tyler Labine, Jocko Sims, Alejandro Hernandez, Anupam Kher, Christine Chang, Em Grosland

Komt er een New Amsterdam seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Inmiddels is officieel bevestigd dat er een vijfde seizoen van New Amsterdam zal worden gemaakt met de verwachting dat de Amerikaanse release ergens in 2022 zal zijn. Via de website en social media kanalen van Streamwijzer houden we je op de hoogte.

Welke teaser of trailer is er van New Amsterdam seizoen 4?

Hieronder bekijk je de officiële trailer van New Amsterdam seizoen 4 direct.


Veelgestelde vragen


Synopsis: Disney+

Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ’terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.