Wanneer komt New Amsterdam seizoen 4 op Netflix?

Liefhebbers van ziekenhuisseries Grey’s Anatomy en Scrubs sprongen een gat in de lucht bij het nieuws dat de populaire nieuwe serie New Amsterdam naar Netflix zou komen op 15 februari 2021! Nu is men echter ook bekend of en wanneer het nieuwere vierde seizoen van de serie, wat vanaf 21 september 2021 in de Verenigde Staten uitgezonden wordt, in Nederland op de streamingdienst verschijnt. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van New Amsterdam seizoen 4 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van New Amsterdam over?

Dr. Max Goodwin is briljant, charmant – en de nieuwe medisch directeur van Amerika’s oudste openbare ziekenhuis. Terwijl hij vastbesloten is de bureaucratie af te breken om uitzonderlijke zorg te verlenen, zijn de dokters en het personeel daar niet zo zeker van. Ze hebben dit al eerder gehoord, en niemand anders heeft die beloftes waargemaakt.

Max neemt geen genoegen met “nee”, verstoort de status quo en bewijst dat hij voor niets zal stoppen om dit onderbezette, ondergefinancierde en ondergewaardeerde ziekenhuis nieuw leven in te blazen – het enige ziekenhuis ter wereld dat in staat is om Ebola-patiënten, gevangenen van Rikers Island en de president van de Verenigde Staten allemaal onder één dak te behandelen – en het de glorie terug te geven waarmee het op de kaart is gezet.

Titel: New Amsterdam
Soort: Serie
Jaar: 2018
Duur: 4 seizoenen
Categorie: Drama
Cast: Ryan Eggold, Janet Montgomery, Freema Agyeman
IMDb: 8.1 uit 29.000 stemmen

Wanneer komt New Amsterdam seizoen 4 op Netflix Nederland?

→ Vergelijkbare series met New Amsterdam vind je hier 🍿

Nu alvast online kijken naar New Amsterdam seizoen 4 vanuit Nederland

In Nederland heeft Netflix nog niet de rechten van het vierde seizoen van New Amsterdam weten te bemachtigen, waardoor deze serie niet te zien is in het Nederlandse aanbod van het video on demand-platform. Ook andere streamingdiensten als Disney+ of Amazon Prime Video hebben de serie niet in het aanbod op dit moment. Toch kun je nu al vanuit Nederland naar het vierde seizoen van New Amsterdam kijken met een heel makkelijk trucje: een goede VPN.

Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN voor Netflix. Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar het vierde seizoen van New Amsterdam kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar New Amsterdam seizoen 4 bij de website van NBC en begin met kijken! 🍿

Komt er een New Amsterdam seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is nog niet bekend of er ook een vijfde deel van de serie New Amsterdam zal volgen. Zodra we hier meer over weten, wordt het nieuws op Streamwijzer bekendgemaakt.

Welke teaser of trailer is er van New Amsterdam seizoen 4?

Bekijk hieronder de trailer van het vierde seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam.


Let op: het gebruik van een VPN om films, series en sport te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ’terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.