Videoland voegt seizoen 3 van ziekenhuisserie ‘New Amsterdam’ toe

Natuurlijk ken je de razend populaire ziekenhuisseries als Grey’s Anatomy en Scrubs, maar heb je ook New Amsterdam al gezien? De afgelopen jaren weet deze hitserie steeds meer fans aan zich te binden en voor hen hebben we goed nieuws over het derde deel van NA. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt New Amsterdam seizoen 3 op Videoland? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Waar gaat het verhaal van New Amsterdam over?

De charmante dokter Max Goodwin is de nieuwe medisch directeur van het oudste overheidsziekenhuis in Amerika. Hij is vastbesloten de bureaucratische werkwijze in het ziekenhuis overhoop te gooien om de patiënten uitzonderlijke zorg te verlenen.

TitelNew Amsterdam
SoortSerie
Jaar2018-
Duur4 seizoenen
CategorieDrama
IMDb8,1 uit 32.000 stemmen
CastRyan Eggold, Janet Montgomery, Freema Agyeman, Tyler Labine, Jocko Sims, Alejandro Hernandez, Anupam Kher, Christine Change, Em Grosland
KijkenBekijk direct seizoen 1-2 op Netflix
KijkenBekijk direct seizoen 1-3 op Videoland

Wanneer komt New Amsterdam seizoen 3 op Videoland?

Goed nieuws voor fans van New Amsterdam, want het derde seizoen binnenkort verschijnen in Nederland. Bij Netflix wachten fans er al een tijdje op, maar het lijkt erop dat Videoland de rechten heeft weten te bemachtigen. Deze streamingdienst heeft namelijk laten weten dat het derde seizoen van NA tussen de nieuwe films en series op Videoland in december 2021 zit. Vanaf 21 december 2021 zullen de afleveringen op het video on demand-platform te zien zijn.

→ Vergelijkbare series met New Amsterdam vind je hier 🍿

Komt er een New Amsterdam seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

NBCUniversal is in de Verenigde Staten al begonnen met het uitzenden van het vierde seizoen van New Amsterdam en inmiddels is de komst van seizoen 5 ook al officieel bevestigd door de televisiemaatschappij. Zodra we meer over de komst naar Nederland weten, wordt het nieuws op Streamwijzer bekendgemaakt.

Welke teaser of trailer is er van New Amsterdam seizoen 3?

Bekijk hieronder de trailer van het derde seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam.