Beide seizoenen van populaire ziekenhuisserie New Amsterdam staan nu op Netflix

Goed nieuws voor liefhebbers van Grey’s Anatomy, Scrubs en andere toffe ziekenhuisseries, want het kijkcijferkanon New Amsterdam uit 2018 met een 8.1 op IMDb is vanaf 15 februari 2021 te zien op Netflix! Eerder was de serie al via Videoland en Ziggo Movies & Series te streamen, maar binnenkort kunnen we dus ook van 2 seizoenen op de grootste streamingdienst van Nederland genieten.

New Amsterdam (serie) op Netflix in Nederland

Onder alle nieuwe films en series op Netflix in februari 2021 vallen absoluut fantastische films en series. Na lang wachten kunnen fans bijvoorbeeld eindelijk genieten van het vijfde seizoen van Outlander, maar ook het achtste en laatste seizoen van Homeland en de romantische dramaserie Firefly Lane komen naar de streamingdienst toe.

Nu is dus ook de ziekenhuisserie New Amsterdam online verschenen met allebei de seizoenen op 15 februari 2021. Misschien komt het derde seizoen daar ook binnenkort wel bij. Vanaf 2 maart 2021 wordt dat namelijk in de Verenigde Staten uitgezonden, dus de kans is aanwezig dat Netflix in aanloop naar deze lancering ook alvast de eerste twee delen van de serie heeft ingekocht.

Herken je de hoofdrolspeler trouwens toevallig? Dat kan! Veel Netflix-abonnees kennen Ryan Eggold namelijk van zijn optreden als Tom Keen in de populaire serie The Blacklist.

New Amsterdam seizoenen 15 februari Netflix
Netflix liet weten meerdere seizoenen van New Amsterdam toe te voegen aan het aanbod van de streamingdienst op 15 februari 2021

Verhaal

Dr. Max Goodwin is briljant, charmant – en de nieuwe medisch directeur van Amerika’s oudste openbare ziekenhuis. Terwijl hij vastbesloten is de bureaucratie af te breken om uitzonderlijke zorg te verlenen, zijn de dokters en het personeel daar niet zo zeker van. Ze hebben dit al eerder gehoord, en niemand anders heeft die beloftes waargemaakt.

Max neemt geen genoegen met “nee”, verstoort de status quo en bewijst dat hij voor niets zal stoppen om dit onderbezette, ondergefinancierde en ondergewaardeerde ziekenhuis nieuw leven in te blazen – het enige ziekenhuis ter wereld dat in staat is om Ebola-patiënten, gevangenen van Rikers Island en de president van de Verenigde Staten allemaal onder één dak te behandelen – en het de glorie terug te geven waarmee het op de kaart is gezet.

Trailer


Details van de film

Titel: New Amsterdam
Soort: Serie
Jaar: 2018
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Drama
Cast: Ryan Eggold, Janet Montgomery, Freema Agyeman
IMDb: 8.1 uit 16.000 stemmen

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.