Komt er een ‘Never Have I Ever’ seizoen 5?

Vorig jaar verscheen seizoen 4 van Never Have I Ever. In de serie volgen we het leven van middelbare scholier Devi. Het nieuwste seizoen bestaat net uit de eerder verschenen reeksen uit tien afleveringen. Na het kijken van de laatste aflevering ben je natuurlijk nieuwsgierig of er nog een seizoen 5 van Never Have I Ever op Netflix verschijnt. Wij beantwoorden deze vraag voor je.

Komt er een seizoen 5 van ‘Never Have I Ever’?

We hebben slecht nieuws, want helaas kunnen we niet meer gaan genieten van nieuwe afleveringen Oftewel: Never Have I Ever gaat stoppen. Seizoen 4 zal het allerlaatste seizoen zijn en Netflix heeft dus geen vijfde seizoen besteld.

Alles weten over de films en series op Netflix? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Nieuwe komedieserie in de maak

We hadden graag het leven van Devi en haar vrienden na de middelbare school gevolgd. Maker Mindy Kaling heeft er echter bewust voor gekozen om de serie na vier seizoenen te laten eindigen. De leeftijden van de cast zijn namelijk op een gegeven moment niet meer geloofwaardig. Ook legt zij uit dat de middelbare school in de Verenigde Staten vier jaar duurt. Hierdoor is het na vier jaar dus klaar met Never Have I Ever.

Gelukkig is er ook goed nieuws, want maker Mindy Kaling is samen met Kade Hudson (Glass Onion: A Knives Out Mystery) bezig met een nieuwe komedieserie op Netflix. In de serie wordt Isla Gordon benoemd tot hoofd van het familiebedrijf. Toevallig is dit bedrijf een van de beroemdste basketbalfranchises op professioneel niveau. Ze moet laten zien dat ze haar mannetje kan staan in de onvoorspelbare en door vooral mannen gedomineerde sportwereld. Wanneer Running Point op Netflix verschijnt, is nog niet bekend. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

Verhaal en trailer van seizoen 4

Na een traumatisch jaar wil een Indiaas-Amerikaanse tiener populair worden. Maar vrienden, familie en gevoelens maken het haar niet makkelijk.


Synopsis: Netflix

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.