‘Never Have I Ever’ seizoen 3 is vanaf vandaag te zien op Netflix

Het is lachen, gieren en brullen geblazen voor liefhebbers van de komedieserie Never Have I Ever op Netflix. Na een succesvol eerste seizoen werd de serie verlengd met een tweede deel, maar inmiddels staat ook het derde seizoen al online. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Never Have I Ever seizoen 3 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Never Have I Ever seizoen 3 op Netflix Nederland?

Goed nieuws voor liefhebbers van Never Have I Ever, want slechts een maand (19 augustus 2021) na de release van S2 (15 juli 2021) werd bekendgemaakt dat de serie is verlengd met een derde seizoen.

In een Twitter-bericht laat Netflix weten: “Je dacht toch niet dat we je achter zouden laten met die cliffhanger? 👀 Never Have I Ever komt terug met een derde seizoen!” Wanneer het vervolgseizoen op de streamingdienst zal verschijnen, is inmiddels gelukkig ook al bekend. Het officiële Twitter-account van de serie bracht in mei namelijk naar buiten dat het aftellen naar 12 augustus 2022 kan beginnen. Vanaf die dag zal het derde seizoen van Never Have I Ever wereldwijd op Netflix te zien zijn.

Waar gaat het verhaal van Never Have I Ever over?

Na een traumatisch jaar wil een Indiaas-Amerikaanse tiener populair worden. Maar vrienden, familie en gevoelens maken het haar niet makkelijk.

TitelNever Have I Ever
SoortSerie
Jaar2020
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie
IMDb7,8 uit 45.000 stemmen
MakerLang Fisher, Mindy Kaling
CastMaitreyi Ramakrishnan, Poorna Jagannathan, Jaren Lewison, Darren Barnet, Lee Rodriguez, Ramona Young, John McEnroe, Richa Shukla Moorjani, Benjamin Norris
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Never Have I Ever seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Bitterzoet nieuws voor fans van deze hitserie. We weten namelijk inmiddels dat er een vierde seizoen van de komedieserie gaat komen, maar dit zullen ook direct de laatste afleveringen zijn. Dat liet Maitreyi Ramakrishnan, hoofdrolspeelster in de serie als Devi Vishwakumar, in de onderstaande tweet weten. Een releasedatum is nog niet bekend, maar we houden je op de hoogte van updates via de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Never Have I Ever seizoen 3?

Bekijk hieronder direct de officiële trailer van het derde seizoen om alvast in de stemming te komen.


Veelgestelde vragen


Synopsis: Netflix