Netflix-serie ‘Never Have I Ever’ krijgt lancering van seizoen 2 op 15 juli

Het nieuwste kijkcijferkanon van Netflix is gearriveerd! Never Have I Ever is sinds april 2020 te zien op Netflix Nederland. Het eerste seizoen moet volgens fans natuurlijk worden opgevolgd met een tweede deel. Gelukkig hebben we goed nieuws voor ze, want het is officieel bekendgemaakt dat dit vervolg er ook inderdaad zal komen! We weten inmiddels zelfs de release datum van het vervolgseizoen. In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van Never Have I Ever seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Never Have I Ever over?

Never Have I Ever vertelt het verhaal van een jong Indiaas meisje dat in Amerika is opgegroeid, Devi, dat te maken heeft met de recente dood van haar vader, terwijl ze ook de meer traditionele gevaren van de middelbare school navigeert, zoals het vinden van een vriendje en het opvoeren van haar populariteit.

Titel: Never Have I Ever
Soort: Serie
Jaar: 2020
Categorie: Komedie
IMDb: 8.0 uit 5,278 stemmen
Duur: 1 seizoen
Makers: Lang Fisher, Mindy Kaling
Cast: Maitreyi Ramakrishnan, Jaren Lewison, Darren Barnet
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Never Have I Ever seizoen 2 op Netflix Nederland?

Goed nieuws voor liefhebbers van de komische serie Never Have I Ever, want vanaf juli 2021 zal het tweede seizoen op Netflix te zien zijn! Dat liet de actrice Maitreyi Ramakrishnan, in de serie de rol van Devi Vishwakumar vertolkend, via een bericht op Twitter weten.

Inmiddels is ook via Netflix’ Twitter-account @NetflixQueue bekendgemaakt dat er een precieze datum voor het tweede seizoen op de planning staat. Vanaf 15 juli 2021 zal Never Have I Ever seizoen 2 op Netflix te zien zijn!

  • Waar kun je Never Have I Ever online kijken?

    De serie Never Have I Ever is momenteel in Nederland enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+ en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

  • Wanneer komt Never Have I Ever seizoen 2 op Netflix Nederland?

    Vanaf 15 juli 2021 is het tweede seizoen van Never Have I Ever te streamen op Netflix in Nederland.

→ Vergelijkbare series met Never Have I Ever vind je hier 🍿

Komt er een Never Have I Ever seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er een tweede derde seizoen gaat komen. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op de website van Streamwijzer geplaatst worden.

Welke teaser of trailer is er van Never Have I Ever seizoen 2?

Er zijn nog geen beelden beschikbaar van het tweede seizoen van Never Have I Ever. Wel is de trailer van seizoen 1 natuurlijk beschikbaar om alvast op te warmen voor een eventuele komst van deel 2.

Never Have I Ever | Official Trailer | Netflix