Seizoen 2 van Netflix-serie ‘Never Have I Ever’ staat nu online

Het nieuwste kijkcijferkanon van Netflix is gearriveerd! Never Have I Ever is sinds april 2020 te zien op Netflix Nederland. Gelukkig hebben we goed nieuws voor fans van de serie, want het vervolgseizoen is op 15 juli 2021 online verschenen bij de streamingdienst. In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van Never Have I Ever seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Never Have I Ever over?

Na een traumatisch jaar wil een Indiaas-Amerikaanse tiener populair worden. Maar vrienden, familie en gevoelens maken het haar niet makkelijk.

In seizoen 2 van de coming-of-age komedie Never Have I Ever blijft de Indiase Amerikaanse tiener Devi (Maitreyi Ramakrishnan) omgaan met de dagelijkse druk van de middelbare school en drama thuis, terwijl ze ook navigeert door nieuwe romantische relaties.

Soort: Serie
Jaar: 2020
Categorie: Komedie
IMDb: 7.9 uit 29.000 stemmen
Duur: 1 seizoen
Makers: Lang Fisher, Mindy Kaling
Cast: Maitreyi Ramakrishnan, Jaren Lewison, Darren Barnet
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Never Have I Ever seizoen 2 op Netflix Nederland?

Goed nieuws voor liefhebbers van de komische serie Never Have I Ever, want vanaf juli 2021 zal het tweede seizoen op Netflix te zien zijn! Dat liet de actrice Maitreyi Ramakrishnan, in de serie de rol van Devi Vishwakumar vertolkend, via een bericht op Twitter weten.

Inmiddels is ook via Netflix’ Twitter-account @NetflixQueue bekendgemaakt dat er een precieze datum voor het tweede seizoen op de planning staat. Vanaf 15 juli 2021 zal Never Have I Ever seizoen 2 op Netflix te zien zijn!

→ Vergelijkbare series met Never Have I Ever vind je hier 🍿

Komt er een Never Have I Ever seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er een derde seizoen van Never Have I Ever op Netflix gaat komen. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op de website van Streamwijzer geplaatst worden.

Welke teaser of trailer is er van Never Have I Ever seizoen 2?

Bekijk hieronder de trailer van het derde seizoen van Never Have I Ever, vanaf 15 juli 2021 te zien op Netflix.