Het nieuwste kijkcijferkanon van Netflix is gearriveerd! Never Have I Ever is sinds april 2020 te zien op Netflix Nederland. Het eerste seizoen moet volgens fans natuurlijk worden opgevolgd met een tweede deel. In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van Never Have I Ever seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Never Have I Ever over?

Never Have I Ever vertelt het verhaal van een jong Indiaas meisje dat in Amerika is opgegroeid, Devi, dat te maken heeft met de recente dood van haar vader, terwijl ze ook de meer traditionele gevaren van de middelbare school navigeert, zoals het vinden van een vriendje en het opvoeren van haar populariteit.

Titel: Never Have I Ever
Soort: Serie
Jaar: 2020
IMDb: 8.1 uit 5,278 stemmen
Duur: 1 seizoen
Makers: Lang Fisher, Mindy Kaling
Cast: Maitreyi Ramakrishnan, Jaren Lewison, Darren Barnet
Trailer: Bekijk direct op YouTube

Wanneer komt Never Have I Ever seizoen 2 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Never Have I Ever seizoen 2 op Netflix Nederland?

Het eventuele nieuws over de komst van een tweede seizoen is helaas door de producenten nog niet naar buiten gebracht. Zodra bekend is of er een seizoen 2 van Never Have I Ever zal volgen, wordt het nieuws op deze pagina gedeeld. Naar verwachting zou zo’n eventueel vervolgseizoen in 2021 op de streamingdienst kunnen verschijnen.

→ Vergelijkbare series met Never Have I Ever vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 2 van Never Have I Ever naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Komt er een Never Have I Ever seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er een tweede seizoen volgt, dus ook niet of er een deel 3 komt. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op de website van Streamwijzer geplaatst worden.

Welke teaser of trailer is er van Never Have I Ever seizoen 2?

Gezien het uitblijven van nieuws over een tweede seizoen van Never Have I Ever, zijn er nog geen beelden. Wel is de trailer van seizoen 1 natuurlijk beschikbaar om alvast op te warmen voor een eventuele komst van deel 2.