Never Have I Ever seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Het nieuwste kijkcijferkanon van Netflix is gearriveerd! Never Have I Ever is sinds april 2020 te zien op Netflix Nederland. Het eerste seizoen moet volgens fans natuurlijk worden opgevolgd met een tweede deel. Gelukkig hebben we goed nieuws voor ze, want het is officieel bekendgemaakt dat dit vervolg er ook inderdaad zal komen! In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van Never Have I Ever seizoen 2 op Netflix!

→ In de Netflix Groep delen Nederlandse Netflixers hun kijktips en kun je andere film- en serieliefhebbers leren kennen!

Waar gaat het verhaal van Never Have I Ever over?

Never Have I Ever vertelt het verhaal van een jong Indiaas meisje dat in Amerika is opgegroeid, Devi, dat te maken heeft met de recente dood van haar vader, terwijl ze ook de meer traditionele gevaren van de middelbare school navigeert, zoals het vinden van een vriendje en het opvoeren van haar populariteit.

Titel: Never Have I Ever
Soort: Serie
Jaar: 2020
Categorie: Komedie
IMDb: 8.0 uit 5,278 stemmen
Duur: 1 seizoen
Makers: Lang Fisher, Mindy Kaling
Cast: Maitreyi Ramakrishnan, Jaren Lewison, Darren Barnet
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Never Have I Ever seizoen 2 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Never Have I Ever seizoen 2 op Netflix Nederland?

Er is door Netflix nog geen officiële datum gegeven, maar het lijkt waarschijnlijk dat Never Have I Ever seizoen 2 in 2021 op de streamingdienst zal verschijnen. Zodra we een definitieve datum hebben, verschijnt deze in de Streamwijzer Groep en via je mail.

→ Vergelijkbare series met Never Have I Ever vind je hier 🍿

Komt er een Never Have I Ever seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er een tweede derde seizoen gaat komen. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op de website van Streamwijzer geplaatst worden.

Welke teaser of trailer is er van Never Have I Ever seizoen 2?

Er zijn nog geen beelden beschikbaar van het tweede seizoen van Never Have I Ever. Wel is de trailer van seizoen 1 natuurlijk beschikbaar om alvast op te warmen voor een eventuele komst van deel 2.

Never Have I Ever | Official Trailer | Netflix