Nu op Netflix: Zoo seizoen 3!

Vanaf vandaag is het dan eindelijk zo ver op Netflix: Zoo seizoen 3 staat op de streamingdienst! Het is meteen het laatste seizoen van de serie, een vierde seizoen zal niet gemaakt worden. Wil je alle seizoenen hebben? Die vind je hier.

Netflix Zoo seizoen 3

Netflix lanceert seizoen 3 van Netflix vandaag als eindejaarscadeautje. Dat hebben ze eerdere jaren ook gedaan, en de streamingdienst heeft besloten ons dit jaar ook te laten genieten van het cadeau van een nieuw seizoen. Vanaf 1 januari kunnen we nog veel meer mooie seizoenen van andere series verwachten, terug te vinden in het Netflix nieuws.

Zoo

Zoo is een Amerikaanse televisieserie in het genre drama, gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2012 van James Patterson en Michael Ledwidge, waarvan eerstgenoemde ook als executive producer van de serie dient. De serie heeft in de hoofdrollen Jamers Wolk, Kristen Connolly, Nora Arnezeder, Billy Burke en Nonso Anozie. Zij spelen een groep gevarieerde professionals die een mysterieuze pandemie onderzoeken van gewelddadige aanvallen van diepen op mensen over de hele wereld. Zoo werd voor het eerst uitgezonden op CBS op 30 juni 2015. Vorig jaar, op 23 oktober 2017, werd duidelijk gemaakt door CBS dat de show gecanceld zou worden na het derde seizoen. De serie zou uiteindelijk eindigen na 39 afleveringen, verspreid over 3 seizoenen.

Kijk hieronder de trailer van de eerste aflevering van Zoo seizoen 3.

🚨 Zoek je het volledige online aanbod van alle streamingdiensten? Klik dan hier!