Netflix verwijdert populaire kerstfilm uit 2020 vlák voor kerst

De kerstfilms vliegen je om de oren de afgelopen weken. Zo staat Love Hard al sinds de release hoog in de hitlijsten en is vanaf vandaag de Franse kerstserie Christmas Flow te bewonderen op Netflix. Vorig jaar was één van de populairste nieuwe films echter Happiest Season en die is sinds deze zomer al op de streamingdienst te zien. Let wel op, want de film staat in het verdwijnsein van Netflix en zal op 11 december 2021 van het VOD-platform verwijderd worden.

Bekijk ook: Dé Ultieme Streamwijzer Kerstfilmgids 2021: elke dag een heerlijke kerstfilm om te kijken! 🎅

Kerstfilm ‘Happiest Season’ (2020) wordt op 11 december 2021 verwijderd van Netflix

Er komen heel wat sprankelende kerstfilms verschijnen op Netflix in 2021. Zo staat de geliefde nieuwe film Love Hard inmiddels al een tijdje in de Netflix Top 10 en verwachten we binnenkort The Princess Switch 3: Romancing The Star. Ook komt er een vervolgfilm van De Familie Claus en nog veel meer online. Genoeg te zien dus!

Helaas is Happiest Season, een geliefde kerstfilm uit 2020 met Kristen Stewart, binnenkort niet meer één van die titels. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat 10 december 2021 de laatste dag is dat we de film er kunnen bekijken. Daarna wordt hij verwijderd uit het aanbod in Nederland.

Op 12 juni verscheen de film online, wat betekent dat hij 6 maanden op de streamingdienst heeft mogen staan. Hierna verlopen de uitzendrechten van Netflix. De kans is natuurlijk zeer aanwezig dat deze rechten vlak voor kerst overgekocht zijn door een concurrent als Disney+ of Amazon Prime Video, maar hierover is momenteel nog niets bekend. We houden je op de hoogte via onze website en social media kanalen. Ondertussen blijft de film in ieder geval hier bij Pathé Thuis te zien.

Verhaal en informatie van ‘Happiest Season’ op Netflix

In Happiest Season zou Abby graag haar vriendin Harper ten huwelijk vragen tijdens de feestdagen, maar blijkt dat de familie van haar partner niet weet dat ze lesbisch is.

TitelHappiest Season
SoortFilm
Jaar2020
Duur1 uur en 42 minuten
CategorieKomedie, Drama, Romantiek
IMDb6,6 uit 32.000 stemmen
RegisseurClea DuVall
CastKristen Stewart, Mackenzie Davis, Mary Steenburgen, Alison Brie, Aubrey Plaza, Dan Levy, Mary Holland, Victor Garber, Ana Gasteyer

Bekijk de trailer

Hieronder kun je de trailer van Happiest Season bekijken om alvast in de kerststemming te komen. En snel kijken dus, want voor je het weet is het te laat!