Netflix bevestigt: ‘Tiger King’ seizoen 2 komt nog vóór einde van het jaar

Het is officieel: Joe Exotic en Carole Baskin keren terug voor een tweede seizoen van de docuserie Tiger King op Netflix. Dat bevestigde de streamingdienst op donderdag 23 september 2021 via Twitter. Het vervolgseizoen zal nog dit jaar op de streamingdienst verschijnen.

Tweede seizoen van Tiger King is onderweg naar Netflix

Eindelijk goed nieuws voor liefhebbers van de bijzondere documentaire over Joe Exotic en Carole Baskin, want Tiger King keert terug voor een tweede seizoen! In een zinderende trailer van verschillende true crime-docu’s komt de release voorbij.

Tiger King seizoen 2 verschijnt nog vóór het einde van het jaar online

Op donderdag 23 september 2021 werd het nieuws officieel bevestigd door de streamingdienst via Twitter. Daar werd ook direct bekendgemaakt dat het vervolgseizoen nog vóór het einde van dit jaar op Netflix zal verschijnen. We hoeven dus niet lang meer te wachten!

Meer informatie over de docuserie (+ trailer)

Onder de excentriekelingen en sektepersoonlijkheden in de wereld die vreemder is dan fictie, zijn er maar weinig die meer opvallen dan Joe Exotic, een polygamist en countrywesternzanger met een dikke buik en een pistool, die een dierentuin langs de weg in Oklahoma leidt.

De charismatische maar misleide Joe en een ongelooflijke cast van personages, waaronder drugsbaronnen, oplichters en sekteleiders, delen allemaal een passie voor grote katten, en de status en aandacht die hun gevaarlijke menagerieën opleveren.

Maar de zaken nemen een duistere wending wanneer Carole Baskin, een dierenactiviste en eigenares van een opvangcentrum voor grote katten, dreigt hen failliet te laten gaan, wat een rivaliteit aanwakkert die uiteindelijk leidt tot Joe’s arrestatie voor een huurmoordcomplot, en een verdraaid verhaal onthult waarin het enige dat gevaarlijker is dan een grote kat, zijn eigenaar is.

Titel: Tiger King: Murder, Mayhem and Madness
Jaar: 2021
Soort: Serie
Categorie: Documentaire, Biografie, Misdaad
Duur: 2 seizoenen
Kijken: Bekijk direct op Netflix