Netflix verlengt Outer Banks officieel met derde seizoen

De Pogues keren terug! Goed nieuws voor liefhebbers van Netflix‘ hitserie Outer Banks, want de streamingdienst heeft gisteren officieel bekendgemaakt dat het kijkcijferkanon is verlengd met een derde seizoen.

Netflix deelt nieuws in foto’s en video: Outer Banks krijgt derde seizoen

Normaal gesproken moeten we na een release een paar weken of soms maanden wachten tot we meer horen over de verlenging van een serie. Nu heeft het allemaal wat langer geduurd, want het tweede deel van de spannende hitserie Outer Banks kwam op 30 juli 2021 naar Netflix. Gelukkig kunnen we sinds gisteren, 7 december 2021, met zekerheid zeggen dat de serie met een derde seizoen komt! Dat liet Netflix in tweets weten. Een release datum is tot dusver nog niet bekend

Hoe lang zullen we moeten wachten op de nieuwe afleveringen?

Natuurlijk is de hamvraag voor veel fans nu hoe lang het nog zal duren tot het derde seizoen van Outer Banks dan ook daadwerkelijk op Netflix te zien zal zijn. Daar heeft de streamingdienst jammer genoeg nog geen uitspraken over gedaan, maar we kunnen natuurlijk wel onze verwachting met jullie delen.

Normaal gesproken duurt het ongeveer een jaar vanaf de officiële verlenging tot de daadwerkelijke publicatie van een nieuw seizoen. Dat kan soms veel korter of veel langer zijn, maar meestal is het ± 1 jaar. Verder kwam seizoen 1 van Outer Banks uit in april 2020 en seizoen 2 in juli 2021. Ook daar zat een gat tussen van iets langer dan een jaar. De kans is dus groot dat S3 ergens rond eind 2022 online zal verschijnen bij Netflix, maar dit is nog niet bevestigd. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen via ons artikel over Outer Banks seizoen 3 op Netflix.

Outer Banks: verhaal, informatie en trailer

Outer Banks is een coming of age verhaal dat een hechte groep van lokale tieners (de “Pogues”) volgt in de strand vakantie bestemming van de Outer Banks van Noord Carolina.

In seizoen 2 waren John B & Sarah na hun spannende ontsnapping op de vlucht – en tot over hun oren in de Bahamas. Nieuwe vrienden brengen ook nieuwe vijanden als ze weer op het spoor van het goud zijn, terwijl de inzet voor Kiara, Pope, en JJ thuis snel escaleert. De 400 miljoen dollar is nog steeds in het spel, maar zal de ontdekking van een nieuw gevonden geheim de groep herenigen voor een nieuwe missie? Het avontuur van je leven wacht, maar de wateren die nog niet in kaart zijn gebracht, betekenen dat onze Pogues alles moeten doen wat ze kunnen om er levend uit te komen.

TitelOuter Banks
SoortSerie
Jaar2020
Duur3 seizoenen
CategorieActie, Misdaad, Drama
IMDb7,6 uit 21.000 stemmen
MakersShannon Burke, Jonas Pate, Josh Pate
CastChase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix