Deze 5 verborgen parels op Netflix moet je zien (week 52 van 2021)

Inmiddels is iedereen bekend met de Netflix Top 10, waarin te vinden is wat de meest bekeken films en series op de streamingdienst van dit moment zijn. Maar welke titels van topkwaliteit op Netflix heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden, zijn al een tijdje van de radar of moet je kijken als je populaire titels van dit moment gezien hebt? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix in week 52 van 2021 (27 december 2021 – 2 januari 2022) met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Netflix (week 52 van 2021) 🍿

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix (week 52 van 2021)

5. Love and Monsters (film, 2020)

Dylan O’Brien kun je misschien kennen van zijn rol als Stiles Stilinski (Nogitsune) in Teen Wolf, maar ook speelde hij eerder al Thomas in de Maze Runner-trilogie. In Love and Monsters, een relatief nieuwe film uit 2020, wordt hij wederom geroemd om zijn acteerkunsten wanneer hij het personage Joel Dawson speelt. Sinds april dit jaar is de film op Netflix te zien. Hierin besluit Joel zeven jaar na een monsterapocalyps om zijn knusse ondergrondse bunker te verlaten en op zoek te gaan naar zijn ex.

4. Wanderlust (serie, 1 seizoen)

De Netflix serie Wanderlust behandelt de manier waarop wij als mensen gelukkige relaties opbouwen en onderhouden en stelt de vraag of levenslange monogamie mogelijk is – of zelfs wenselijk. Toni Collette speelt Joy Richards, een therapeute die een manier probeert te vinden om de vonk met haar man levend te houden nadat haar fietsongeluk hen ertoe aanzet hun relatie te heroverwegen. Terwijl we haar familie, vrienden, buren en cliënten ontmoeten, ontstaan er opmerkelijke en toch herkenbare verhalen over liefde, lust en verboden verlangens.

3. Along Came a Spider (film, 2001)

Dit is er eentje voor fans van Morgan Freeman. Natuurlijk ken je hem al als Somerset in Seven en Red in The Shawshank Redemption, maar heb je ooit Along Came a Spider uit 2001 gezien? Freeman speelt hier de rechercheur en psycholoog Alex Cross. Hij zoekt samen met een in ongenade gevallen geheim agent naar de dochter van een senator die uit haar chique school werd ontvoerd.

2. Lilyhammer (serie, 3 seizoenen)

Steven Van Zandt schitterde als Silvio Dante in The Sopranos, maar was er ook als de kippen bij toen Netflix één van haar eerste Original series uitbracht. In de 3 seizoenen van Lilyhammer (2012-2014) volgen we ex-gangster Frank Tagliano. Na zijn getuigenis tegen de maffia wordt hij opgenomen in het getuigebeschermingsprogramma. Hij wil naar Noorwegen.

1. The Woman in the Window (film, 2021)

Anna Fox (Amy Adams) is een agorafobische kinderpsychologe die het perfecte gezin aan de overkant van de straat in de gaten houdt door de ramen van haar New Yorkse huis. Haar leven komt op zijn kop te staan als ze per ongeluk getuige is van een brute misdaad. Deze Netflix film uit 2021 is gebaseerd op de aangrijpende bestseller van A.J. Finn.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.


Synopsissen: Netflix