Deze 5 verborgen parels op Netflix moet je zien (week 47 van 2021)

Inmiddels is iedereen bekend met de Netflix Top 10, waarin te vinden is wat de meest bekeken films en series op de streamingdienst van dit moment zijn. Maar welke titels van topkwaliteit op Netflix heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden, zijn al een tijdje van de radar of moet je kijken als je populaire titels van dit moment gezien hebt? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix in week 47 van 2021 (22 t/m 28 november) met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Netflix (week 47 van 2021) 🍿

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix (week 47 van 2021)

5. Paranormal (serie, 1 seizoen)

Bekende Egyptische series, daar zijn er niet zo veel van. Gelukkig bracht Netflix ons vorig jaar Paranormal met een spannend verhaal dat zich afspeelt in de jaren 60. Hierin wordt een sceptische hematoloog plotseling en ongewild een expert op het gebied van paranormale verschijningen nadat hij met allerlei onverklaarbare gebeurtenissen wordt geconfronteerd.

4. Giri/Haji (serie, 1 seizoen)

In 2019 werd voor het eerst de Japans-Britse misdaadserie Giri/Haji uitgebracht, waarna hij op 1 oktober 2020 in het aanbod van Netflix Nederland verscheen. Met een 7,9 op de internationale filmdatabase wordt deze titel uitstekend beoordeeld. We volgen in de serie een detective uit Tokyo die heel Londen uitkamt om zijn vermiste broer te vinden.

3. The Outpost (film, 2020)

Als je zin hebt in twee uur bomvol keiharde actie, dan moet je The Outpost binnenkort eens aanzetten. Deze film met o.a. Scott Eastwood, Caleb Landry Jones en Orlando Bloom neemt je mee naar Afghanistan. Daar strijdt een klein team van Amerikaanse soldaten tegen honderden talibanstrijders in de Slag bij Kamdesh.

2. Shtisel (serie, 3 seizoenen)

Deze verborgen parel is bij lange na niet zo bekend als hij zou moeten zijn. Shtisel krijgt op IMDb een fantastische 8,6 uit alle beoordelingen, maar dit aantal blijft steken op een matige 6.500 stemmen. In de serie volgen we het leven van de Shtisel-familie. Deze Haredi-familie woont in een ultra-orthodoxe wijk van Jeruzalem en ze zullen om moeten leren gaan met de dagelijkse sleur, maar ook met liefde en verlies.

1. The Fundamentals of Caring (film, 2016)

Geloof ons maar gewoon: deze film moét je echt gezien hebben. Paul Rudd schittert naast Craig Roberts en Selena Gomez in deze hartverwarmende, maar ook hilarische dramafilm vol gitzwarte humor. We volgen hierin Ben, een zorgverlener met een trauma die zorgt voor een jongen met een spierziekte (Trevor). Op een roadtrip lopen ze Dot tegen het lijf en met zijn drieën leren ze elkaar, maar ook zichzelf beter kennen.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.