Deze 5 verborgen parels op Netflix moet je zien (week 46 van 2021)

Inmiddels is iedereen bekend met de Netflix Top 10, waarin te vinden is wat de meest bekeken films en series op de streamingdienst van dit moment zijn. Maar welke titels van topkwaliteit op Netflix heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden, zijn al een tijdje van de radar of moet je kijken als je populaire titels van dit moment gezien hebt? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix in week 46 van 2021 (15 t/m 21 november) met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Netflix (week 46 van 2021) 🍿

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix (week 46 van 2021)

5. Unorthodox (serie, 1 seizoen)

Deze indrukwekkende miniserie verscheen online bij Netflix toen de coronapandemie uitbrak en wist mede daardoor flinke kijkcijfers te trekken. Critici waren enorm enthousiast en kijkers beoordelen de serie tot nu toe op IMDb met een 8,0 uit 70.000 stemmen. Unorthodox is gebaseerd op de gelijknamige memoire van Deborah Feldman en vertelt het verhaal van een meisje die zichzelf losmaakt van haar radicale opvoeding en besluit een nieuw leven te beginnen.

4. Happiest Season (film, 2020)

De kerstfilms vliegen je om de oren de afgelopen weken. Zo staat Love Hard al sinds de release hoog in de hitlijsten en is vanaf vandaag de Franse kerstserie Christmas Flow te bewonderen op Netflix. Vorig jaar was één van de populairste nieuwe films echter Happiest Season en die is sinds deze zomer al op de streamingdienst te zien. In de film zou Abby graag haar vriendin Harper ten huwelijk vragen tijdens de feestdagen, maar blijkt dat de familie van haar partner niet weet dat ze lesbisch is. Let wel op, want de film staat in het verdwijnsein van Netflix en zal tot en met 10 december 2021 te streamen zijn.

3. Explained (serie, 3 seizoenen)

Explained leert je van alles en nog wat over dingen waarvan je niet eens wist dat je ze interessant vond. Van astrologie tot wiet en van monogamie tot e-sports. Inmiddels zijn er al 3 seizoenen van de leerzame Vox-serie te zien op Netflix en zijn er al heel wat gespecialiseerde spin-offs verschenen. Zo kun je op het VOD-platform ook kijken naar:

  • The Mind, Explained
  • Money, Expalined
  • Sex, Explained
  • Coronavirus, Explained
  • Whose Vote Counts, Explained

2. Bloodline (serie, 3 seizoenen)

Deze spannende thrillerserie zit bomvol misdaad, intrigerende mysteries en heel veel familiedrama. Met hoofdrolspelers als Kyle Chandler, Ben Mendelsohn en Sissy Spacek worden we meegenomen in het verhaal van een in ongenade gevallen zoon die duistere familiegeheimen uit het verleden wilt onthullen. Hierdoor wordt de loyaliteit van zijn broers en zussen ernstig op de proef gesteld.

1. El Camino: A Breaking Bad Movie (film, 2019)

Natuurlijk is iedereen bekend met Breaking Bad, volgens velen één van de allerbeste series aller tijden. Die wordt dan ook beoordeeld op de internationale filmdatabase met een 9,4 uit meer dan 1,6 miljoen stemmen. Toch hebben niet alle fans ook Netflix’ vervolgfilm El Camino: A Breaking Bad Movie gezien. Hierin neemt Aaron Paul de hoofdrol in het verhaal van Bryan Cranston over en speelt hij de voortvluchtige Jesse Pinkman. Een rol waarin zijn geliefde karakter probeert te vluchten van zijn verleden.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.

➝ Dit Top 10-lijstje van verborgen parels op Netflix kwam tot stand in samenwerking met alletop10lijstjes.nl, een leuke inspiratiebron voor toffe lijstjes over van alles en nog wat!