Deze 5 verborgen parels op Netflix moet je zien (week 44 van 2021)

Inmiddels is iedereen bekend met de Netflix Top 10, waarin te vinden is wat de meest bekeken films en series op de streamingdienst van dit moment zijn. Maar welke titels van topkwaliteit op Netflix heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden, zijn al een tijdje van de radar of moet je kijken als je populaire titels van dit moment gezien hebt? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix in week 44 van 2021 (1 t/m 7 november) met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Netflix (week 44 van 2021) 🍿

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix (week 44 van 2021)

5. Bo Burnham: what. (film, 2013)

In mei dit jaar lanceerde Netflix de komediespecial Bo Burnham: Inside, een soort lockdownvoorstelling van de comedian. Deze ‘film’ werd enorm goed bekeken, maar het is zeker niet het enige werk van Bo. Zo maakte hij in 2013 al een toffe stand-up show, getiteld Bo Burnham: what., die ook gewoon op Netflix te zien is.

4. One-Punch Man (serie, 1 seizoen)

Met een 8,8 uit meer dan 130.000 stemmen op de internationale filmdatabase IMDb, staat het buiten kijf dat One-Punch Man een goede kijktip is voor wie houdt van Japanse anime. De serie bestaat inmiddels uit 2 seizoenen, maar enkel het eerste deel is in Nederland te streamen. Op Netflix natuurlijk. One-Punch Man draait om Saitama, een personage dat vastbesloten is om superheld te worden. Hij wordt na jaren trainen zo sterk dat hij elke tegenstander kan vermoorden met één klap. Die kracht drijft hem echter tot depressie en waanzin, doordat hij geen weerstand kent.

3. Winter On Fire (film, 2015)

Het is het jaar 2013. In 93 dagen groeide een studentendemonstratie voor de Europese integratie uit tot een gewelddadige revolutie. Netflix maakte er in 2015 een indrukwekkende documentaire over—Winter on Fire: Ukraine’s Fight for Freedom—die in de filmdatabase wordt beoordeeld met een uitstekende 8,4 uit 14.000 stemmen.

2. The Witcher: Nightmare of the Wolf (film, 2021)

Iedereen kent inmiddels wel de Netflix-serie The Witcher, waarvan het tweede seizoen op 17 december 2021 online zal verschijnen, maar de lancering van de animatiefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf was niet net zo groots. Toch werd de film, waarin hoofdpersoon Vesemir monsters verslaat om uit de armoede te komen, uitstekend ontvangen. Sinds 23 augustus 2021 is de animatiefilm exclusief te zien op Netflix.

1. Barbaren (serie, 1 seizoen)

Dit is een serie met veel elementen waar we van houden: een knappe cast, een sterk historisch verhaal en natuurlijk een flinke portie actie. Volg de verhalen rondom de strijd in het Duitse Teutoburgerwoud, waarin de Barbaren het opnamen tegen de Romeinen. Slechts een maand na de lancering van de serie op Netflix werd overigens al bekendgemaakt dat er ook een tweede seizoen zal worden gemaakt.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.