Deze 5 verborgen parels op Netflix moet je zien (week 2 van 2022)

Inmiddels is iedereen bekend met de Netflix Top 10, waarin te vinden is wat de meest bekeken films en series op de streamingdienst van dit moment zijn. Maar welke titels van topkwaliteit op Netflix heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden, zijn al een tijdje van de radar of moet je kijken als je populaire titels van dit moment gezien hebt? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix in week 2 van 2022 (10-16 januari) met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Netflix (week 2 van 2022) 🍿

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix (week 2 van 2022)

5. Trapped (serie, 1 seizoen)

Trapped (Ófærð) Series Trailer (English Subtitles)

De Noordelijke Europese landen staan al jaren bekend om hun ijzersterke crimi’s bomvol intrigerende verhaallijnen en onverwachte onthullingen. Zoek je zoiets, kijk dan niet verder. De IJslandse miniserie Ófærð, in het Engels bekend als Trapped, is dan namelijk écht iets voor jou.

Het startpunt van de serie is een zware sneeuwstorm. Hierdoor wordt de hele regio afgesneden van de buitenwereld. Precies op dat moment wordt in een klein IJslands dorp het slachtoffer van een moord gevonden.

4. Lovesick (serie, 3 seizoenen)

Lovesick | Trailer: From Flatmates to Soulmates [HD] | Netflix

Tussen 2014 en 2018 werd de Britse Netflix serie Lovesick uitgezonden. Na 3 seizoenen kwam er een einde aan de romantische komedieserie, maar alle afleveringen zijn nog wel terug te kijken.

Lovesick volgt Dylan’s zoektocht naar de ware liefde. Hij vindt echter… chlamydia. Samen met zijn vrienden Evie en Luke brengt hij al zijn ex-partners op de hoogte en herbeleeft hij zijn romantische misstappen.

3. A Plastic Ocean (film, 2016)

A Plastic Ocean Official Trailer

Een parel tussen de aangrijpende natuurdocumentaires is zonder enige twijfel A Plastic Ocean, een film uit 2016 die momenteel in Nederland op Netflix te bekijken is. Als een documentairemaker ontdekt hoeveel plasticafval er drijft op onze oceanen, onderzoekt hij de impact daarvan op het milieu.

2. Luis Miguel – La Serie (serie, 3 seizoenen)

The Best of Luis Miguel, The Series Season 1 | Netflix

Ben je bekend met de Mexicaanse zanger Luis Miguel? Hij is een wereldhit op het gebied van Latijns-Amerikaanse muziek en heeft tot 2015 al meer dan 100 miljoen platen verkocht. Drie jaar daarna, in 2018, ging het eerste seizoen van de Netflix Original-serie over het leven van ‘El Sol de México’ in première.

Inmiddels telt Luis Miguel – La Serie al 3 seizoenen. We volgen hierin het levensverhaal van de populaire zanger die al meer dan vier decennia zijn Latijns-Amerikaanse publiek weet te bekoren.

1. Polar (film, 2019)

Polar | Official Trailer [HD] | Netflix

Mads Mikkelsen schittert naast Vanessa Hudgens en Katheryn Winnick in deze zinderende misdaadfilm bomvol actie uit 2019. De Netflix Original Polar kwam in januari van dat jaar exclusief uit op de streamingdienst.

Duncan Vizla alias The Black Kaiser, ‘s werelds beste huurmoordenaar, gaat net met pensioen als zijn voormalige werkgever hem als een blok aan het been van het bedrijf beschouwt. Tegen zijn wil vindt hij zichzelf terug in de strijd met een leger van jongere, snellere, meedogenloze moordenaars die voor niets zullen stoppen om hem het zwijgen op te leggen.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.


Synopsissen: Netflix

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.