Netflix verlengt kijkcijferkanon ‘Sex/Life’ met seizoen 2

Goed nieuws voor liefhebbers van de romantische dramaserie Sex/Life, want Netflix heeft vandaag officieel medegedeeld dat de serie zal worden verlengd met een tweede seizoen! Ook werden er een paar wel heel interessante statistieken met ons gedeeld…

Netflix verlengt romantische dramaserie ‘Sex/Life’ met tweede seizoen

Goed nieuws voor fans van de romantische dramaserie Sex/Life, want via Twitter liet Netflix weten dat er een tweede seizoen zal verschijnen! Ook werd in de bijgaande video een bijzondere statistiek gedeeld, want de serie werd door maar liefst 67 miljoen huishoudens bekeken! En daarvan spoelden 20 miljoen huishoudens ‘die ene scène’ (in de douche met Brad) minstens één keer terug.

Release datum is nog niet bekend

Een release datum hebben we helaas nog niet, maar op basis van de film- en publicatieduur van andere producties zal het waarschijnlijk ergens in 2022 zijn. Hierover is echt nog niets officieel bevestigd.

Verhaal, informatie en trailer van Netflix-serie ‘Sex/Life’

Sex/Life is het verhaal van een driehoeksverhouding tussen een vrouw, haar man en haar verleden dat een provocerende nieuwe kijk geeft op vrouwelijke identiteit en verlangen.

Billie Connelly (Sarah Shahi) was niet altijd een huisvrouw en moeder in een buitenwijk. Voordat ze trouwde met de liefhebbende en betrouwbare Cooper (Mike Vogel) en naar Connecticut verhuisde, was Billie een vrijgevochten wild kind dat in New York City woonde met haar beste vriendin Sasha (Margaret Odette), hard werkend en nog harder spelend. Uitgeput door de zorg voor haar twee jonge kinderen en met heimwee naar haar verleden, begint Billie te dagboeken en te fantaseren over haar passionele uitspattingen met sexy ex-vriend Brad (Adam Demos), het grote liefdesverdriet waar ze nooit overheen is gekomen.

Maar hoe meer Billie zich herinnert, hoe meer ze zich afvraagt hoe ze hier terecht is gekomen – en dan vindt haar man haar dagboek. Zal de waarheid over Billie’s verleden een seksuele revolutie in haar huwelijk ontketenen, of haar terugvoeren naar het leven dat ze dacht achter zich te hebben gelaten met de man die haar hart brak?

Jaar2021
SoortSerie
Duur2 seizoenen
GenreDrama, Romantiek, Komedie
IMDb5,3 uit 16.000 stemmen
MakersStacy Rukeyser
CastSarah Shahi, Adam Demos, Margaret Odette, Mike Vogel, Phoenix Reich, Jonathan Sadowski, Li Jun Li, Meghan Heffern
KijkenBekijk direct op Netflix