Netflix onthult officiële trailer van Stranger Things seizoen 4

Netflix heeft eindelijk de langverwachte eerste trailer van seizoen 4 van de razend populaire sci-fi horrorserie Stranger Things onthuld. De streamingdienst liet al eerder wat ’teaser’ beelden van het nieuwe seizoen zien, maar nu is dan ook de eerste echte officiële trailer gelanceerd. Het vierde en op één na laatste seizoen van de serie wordt opgesplitst in twee delen. Het eerste deel komt op 27 mei 2022 wereldwijd online bij de videodienst.

Vierde seizoen van ‘Stranger Things’ is vanaf 27 mei wereldwijd te zien op Netflix

De winnaar van maar liefst 7 Primetime Emmy Awards begon in 2016 en werd direct een regelrecht kijkcijferkanon voor de streamingdienst Netflix. Stranger Things werd voor het laatst met een derde seizoen in 2019 uitgezonden. De serie eindigde met een spannende cliffhanger, waardoor fans al drie jaar aan het wachten zijn op de conclusie.

Het vierde seizoen van Stranger Things zal in twee delen vanaf 27 mei 2022 op Netflix verschijnen. Het tweede deel van het vierde seizoen zal 5 weken later op de streamingdienst verschijnen, vanaf 1 juli 2022.

Wereldberoemde cast

De hoofdrollen van het vierde seizoen zullen wederom vertolkt worden door Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Maya Hawke en Priah Ferguson.

Stranger Things (serie, 2016-): verhaal en informatie

Wanneer een jonge jongen verdwijnt, ontdekt een klein stadje een mysterie met geheime experimenten, angstaanjagende bovennatuurlijke krachten en een vreemd klein meisje.

TitelStranger Things
Jaar2016
SoortSerie
Duur4 seizoenen
MakersMatt Duffer, Ross Duffer
TaalEngels
CategorieDrama, Fantasie, Horror
Release datum27 meu 2022
CastWinona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Maya Hawke, Priah Ferguson

Synopsis & Afbeelding: Netflix

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.