Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Netflix (week 6 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 6 van 2021 met het verhaal en de trailer erbij.

→ Lees ook: tot dinsdag krijg je nog 22% korting op Disney+ 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 6 (2021)

In week 6 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

1. Firefly Lane (serie, 1 seizoen)

Tully en Kate steunen elkaar in goede en slechte tijden met een onbreekbare band die hen draagt van hun tienerjaren tot hun veertigste.

Momenteel is nog niet bekend of de serie, gebaseerd op de populaire boeken van Kristin Hannah, ook een tweede seizoen zal krijgen.

2. Homeland (serie, 8 seizoenen)

Een bipolaire CIA-agent raakt ervan overtuigd dat een krijgsgevangene is overgelopen naar Al-Qaeda en van plan is een terroristische aanslag op Amerikaanse bodem te plegen.

Het achtste seizoen van Homeland is ook meteen het laatste deel van de serie.

3. Outlander (serie, 5 seizoenen)

Een Engelse gevechtsverpleegster uit 1945 wordt op mysterieuze wijze teruggeworpen in de tijd naar 1743.

De opnames van Outlander seizoen 6 inmiddels ook al begonnen.

4. Capitani (serie, 1 seizoen)

In een Luxemburgs dorp waar iedereen geheimen heeft, onderzoekt de norse politie-inspecteur Luc Capitani de verdachte dood van een 15-jarig meisje.

5. Behind Her Eyes (serie, 1 seizoen)

Het volgt Louise, een alleenstaande moeder met een zoon en een parttime baan in een psychiaterspraktijk. Ze begint een verhouding met haar baas en sluit een onwaarschijnlijke vriendschap met zijn vrouw.

6. Snowpiercer (serie, 2 seizoenen)

Zeven jaar nadat de wereld een bevroren woestenij is geworden, leven de overblijfselen van de mensheid in een eeuwig rijdende trein die rond de aarde rijdt, waar klassenoorlogen, sociale onrechtvaardigheid en de politiek van het overleven zich afspelen.

Wekelijks verschijnt er een nieuwe aflevering van het tweede deel, maar inmiddels is ook al bekendgemaakt dat er een Snowpiercer seizoen 3 zal worden gemaakt.

7. Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn (film, 2020)

Onmiddellijk na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris’ vriend Pieter op dat hij dit kind nooit gewild heeft, al een jaar een verhouding heeft en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt.

8. To All The Boys: Always And Forever (film, 2021)

Het laatste jaar van de middelbare school staat centraal als Lara Jean terugkeert van een familiereis naar Korea en nadenkt over haar plannen voor de universiteit – met en zonder Peter.

Always and Forever is het derde deel in the To All The Boys-filmreeks.

9. Bridgerton (serie, 1 seizoen)

Rijkdom, lust en verraad tegen de achtergrond van het Engelse Regency-tijdperk, gezien door de ogen van de machtige Bridgerton-familie.

Bridgerton is tot nu toe de meest bekeken Netflix Original-serie ooit en inmiddels is al bekendgemaakt dat er een tweede seizoen zal volgen.

10. Lupin (serie, 1 seizoen)

Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin, gaat de gentleman-dief Assane Diop op pad om zijn vader te wreken voor het onrecht dat hem door een rijke familie is aangedaan.

Netflix heeft laten weten dat het tweede deel van Lupin in de zomer van 2021 zal volgen. Overigens is er een enorme run ontstaan op het boek over Arsène Lupin.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.