Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Netflix (week 51 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 51 van 2021 (20-26 december) met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in januari 2022 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 51 (2021)

In week 51 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

10. Paw Patrol (serie, 3 seizoenen)

Zes heldhaftige puppy’s gaan onder leiding van een technisch onderlegde 10-jarige op gewaagde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.

Seizoen 2-4 van Paw Patrol verdwenen kort geleden van Netflix, maar een paar dagen later werden seizoen 1, 5 en 6 weer aan het aanbod toegevoegd.

9. Venom (film, 2018)

Nadat een journalist fuseert met een snibbige buitenaardse symbiont en ongekende krachten krijgt, vecht hij voor zijn leven tegen een gestoorde wetenschapper.

8. Terug naar de Outback (film, 2021)

Omdat ze het beu zijn opgesloten te zitten in een reptielenhuis waar mensen naar hen staren alsof het monsters zijn, beraamt een groepje van de dodelijkste wezens van Australië een gewaagde ontsnapping uit hun dierentuin naar de outback, een plek waar ze erbij horen zonder veroordeeld te worden om hun schubben en hoektanden. Aan het hoofd van de groep staat Maddie (Isla Fisher), een giftige slang met een hart van goud, die samenwerkt met de zelfverzekerde hagedis Zoe (Miranda Tapsell), de verliefde harige spin Frank (Guy Pearce) en de gevoelige schorpioen Nigel (Angus Imrie).

Maar als hun aartsvijand – Pretty Boy (Tim Minchin), een schattige maar onaangename koala – zich onverwacht bij hun ontsnapping voegt, hebben Maddie en de bende geen andere keuze dan hem mee te nemen. Zo begint een huiveringwekkende en hilarische roadtrip door Australië, terwijl ze worden achtervolgd door een dierentuinwachter Chaz (Eric Bana) en zijn avontuurlijke mini-me (Diesel La Torraca).

7. Gomorra (serie, 5 seizoenen)

Maffia-activiteit in Napels staat centraal in deze serie, die zich richt op de interne strijd nadat het hoofd van een familie gevangen is genomen.

Het vijfde en laatste seizoen van Gomorra is sinds zaterdag 18 december te zien op Netflix.

6. A California Christmas: City Lights (film, 2021)

Het is een jaar geleden dat Callie en Joseph verliefd werden op elkaar en ze zijn gelukkiger dan ooit met het runnen van hun melkveebedrijf en wijnmakerij, totdat zakelijke en familieverplichtingen hem terugroepen naar de stad – en hun romance dreigen te ontsporen.

5. Gemini Man (film, 2019)

Een voormalige sluipschutter neemt het op tegen een jongere, sterkere kloon van zichzelf, ontwikkeld door een geheime overheidsinstantie met het doel hem te doden.

4. Undercover (serie, 3 seizoenen)

Op zondag 21 november (om 21:10 uur) ging het derde seizoen van Undercover van start op Netflix, waarna elke week op zondag een nieuwe aflevering online zal verschijnen. In dit nieuwe seizoen is Bob wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft hij een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan. Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman…

3. La Casa de Papel (serie, 5 seizoenen)

Het naderende einde is bitterzoet, maar de Spaanse hitserie La Casa de Papel zit er nu toch echt op. Het tweede deel van seizoen 5 verscheen op vrijdag 3 december online.

Spoiler alert: eerdere seizoenen nog niet gezien? Lees dan niet verder! —

Tokio (Úrsula Corberó) is dood en de vijand van de bende, gewond maar gevaarlijker dan ooit, bevindt zich nog steeds in de Bank van Spanje. In het zwartste uur staat de bende voor hun grootste uitdaging: het goud weg zien te smokkelen zonder dat iemand het in de gaten heeft. Maar tot overmaat van ramp maakt El Profesor de grootste misstap van zijn leven.

2. The Unforgivable (film, 2021)

Netflix kwam op vrijdag 10 december met een splinternieuwe Original film, The Unforgivable, waarin de hoofdrol is weggelegd voor de geliefde actrice Sandra Bullock. Zij speelt Ruth Slater, een vrouw die is vrijgelaten uit de gevangenis na het uitzitten van een straf voor een geweldsdelict. Ruth keert terug in een maatschappij die weigert haar verleden te vergeven. Ze wordt streng veroordeeld door de plaats die ze ooit haar thuis noemde en haar enige hoop op verlossing is het vinden van de vervreemde jongere zus die ze gedwongen werd achter te laten.

1. The Witcher (serie, 2 seizoenen)

Geralt of Rivia is ervan overtuigd dat Yennefers leven in de Slag om Sodden verloren is gegaan en brengt prinses Cirilla naar de veiligste plek die hij kent, zijn ouderlijk huis in Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van het continent buiten de muren strijden om de heerschappij, moet hij het meisje beschermen tegen iets veel gevaarlijkers: de mysterieuze kracht die ze van binnen bezit.

Seizoen 2 van The Witcher is sinds vrijdag 17 december te zien op Netflix.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.


Synopsissen: Netflix