Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Netflix (week 5 van 2022)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 5 van 2022 (31 januari – 6 februari) met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in februari 2022 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 5 (2022)

In week 5 van 2022 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

10. Archive 81 (serie, 1 seizoen)

Archive 81 | Official Trailer | Netflix

Archive 81 volgt archivaris Dan Turner (Mamoudou Athie), die een baan aanneemt om een collectie beschadigde videobanden uit 1994 te restaureren. Hij reconstrueert het werk van een documentairemaakster genaamd Melody Pendras (Dina Shihabi) en wordt betrokken bij haar onderzoek naar een gevaarlijke sekte in het Visser appartementencomplex.

Terwijl het seizoen zich over deze twee tijdlijnen ontvouwt, raakt Dan langzaam geobsedeerd door het ontdekken van wat er met Melody is gebeurd. Wanneer de twee personages een mysterieuze connectie vormen, raakt Dan ervan overtuigd dat hij haar kan redden van het angstaanjagende einde dat ze 25 jaar geleden ontmoette. Op het moment van schrijven is nog niet bekend of er ook een tweede seizoen zal volgen.

9. Undercover (serie, 3 seizoenen)

Undercover Seizoen 3 | Officiële Trailer | Netflix

Op zondag 21 november (om 21:10 uur) ging het derde seizoen van Undercover van start op Netflix, waarna elke week op zondag een nieuwe aflevering online zal verschijnen. In dit nieuwe seizoen is Bob wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft hij een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan. Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman…

Momenteel is nog niet bekend of en wanneer er een vierde seizoen van de serie zal volgen.

8. Too Hot To Handle (serie, 3 seizoenen)

Too Hot To Handle Season 3 | Official Trailer | Netflix

Het is een nieuw jaar en het mag dan misschien wel koud zijn buiten, maar het derde seizoen van Too Hot To Handle is terug en het wordt stomender dan ooit. Het is tijd om kennis te maken met een gloednieuwe groep opgegeilde hellraisers die net zijn aangekomen voor wat zij denken dat de meest sexy vakantie van hun leven zal worden.

Maar als Lana toekijkt zal deze wilde groep zich dan aan de regels kunnen houden en zich onthouden van elke vorm van seksueel contact (of zelfbevrediging) om zinvolle connecties te vormen, en het prijzengeld net zo hoog te houden als hun seksdrift? De druk ligt hoog, want dit seizoen staat er nog meer op het spel… met het grootste prijzengeld ooit. Kan onze wildste groep singles ooit getemd worden? Of zijn ze gewoon te heet om aan te pakken?

7. Soy Georgina (serie, 1 seizoen)

I am Georgina | Official Trailer | Netflix

Georgina Rodríguez is met meer dan 28 miljoen volgers op Instagram onder andere model, moeder, influencer, zakenvrouw, danseres en de partner van Cristiano Ronaldo.

Soy Georgina is een emotioneel en diepgaand portret van de vrouw achter de covers, de foto’s, de verhalen en de grote krantenkoppen. De serie zal alle aspecten van haar leven onthullen, van de meest publieke en bekende tot de meest persoonlijke. We zullen haar dagelijks leven met haar beleven, haar moederschap, haar relatie, haar reizen, haar feestjes… We zullen te weten komen wie Georgina Rodríguez werkelijk is.

6. The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window (serie, 1 seizoen)

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window | Official Trailer | Netflix

Voor de gebroken Anna (Kristen Bell) is elke dag hetzelfde. Ze zit met haar wijntje uit het raam te staren en ziet hoe het leven zonder haar voorbij gaat. Maar wanneer een knappe buurman (Tom Riley) en zijn schattige dochter (Samsara Yett) aan de overkant van de straat komen wonen, begint Anna licht te zien aan het eind van de tunnel. Dat is totdat ze getuige is van een gruwelijke moord… Of toch niet?

5. In From The Cold (serie, 1 seizoen)

In From the Cold | Official Trailer | Netflix

Tijdens een Europese vakantie met haar dochter wordt het leven van een Amerikaanse alleenstaande moeder op zijn kop gezet wanneer de CIA haar dwingt om haar lang begraven verleden te confronteren als een Russische spionne die ook het product was van een zeer geheim KGB-experiment dat haar speciale gaven gaf. Nadat een mysterieuze reeks van manische en moorddadige incidenten suggereert dat iemand met haar exacte gaven het op onschuldige mensen gemunt heeft, wordt Jenny (Margarita Levieva) gedwongen uit haar schuilplaats te komen om deze schurk te stoppen of het risico te lopen het gezin en het nieuwe leven dat ze heeft opgebouwd te verliezen.

4. All Of Us Are Dead (serie, 1 seizoen)

All of Us Are Dead | Official Trailer | Netflix

Een groep studenten zit gevangen in een middelbare school en komt in benarde situaties terecht als ze proberen gered te worden van een zombie-invasie van hun school.

3. Ozark (serie, 4 seizoenen)

Ozark: Season 4 | Part 1 Trailer | Netflix

Het vierde en laatste seizoen van Ozark (14 afleveringen) zal door Netflix worden opgesplitst in twee delen. Ozark is een spannend drama dat zich afspeelt in het heden en volgt de reis van de familie Byrde van hun normale, voorstedelijke leven in Chicago naar hun gevaarlijke criminele onderneming in de Ozarks, Missouri. De serie verkent kapitalisme, familiedynamiek en overleven door de ogen van (allesbehalve) gewone Amerikanen. Het eerste deel van 7 afleveringen is te zien op Netflix sinds vrijdag 21 januari.

2. Manifest (serie, 2 seizoenen)

Manifest Season 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV

Na een turbulente routinevlucht heeft Montego Air vlucht 828 gelukkig veilig weten te landen. Vreemd genoeg blijkt dat de paar uur in de lucht voor de rest van de wereld vijf jaar heeft geduurd, waardoor vrienden, geliefden en familieleden de hoop op overlevenden al op hebben gegeven en verder zijn gegaan met hun leven. De inzittenden krijgen een tweede kans, maar dit grote mysterie blijkt nog veel grotere gevolgen te hebben.

Recentelijk werd bekendgemaakt dat de eerste twee seizoenen vanaf 1 januari 2022 te zien zouden zijn op Netflix in Nederland. In België moeten kijkers helaas nog een half jaar langer wachten.

1. The Sinner (serie, 4 seizoenen)

The Sinner Season 4 Trailer (HD)

The Sinner begint met het verhaal van een jonge moeder die op onverklaarbare wijze een vreemdeling doodsteekt. Zij worstelt met een sympathieke detective om het mysterie te ontrafelen dat begraven ligt in haar ontbrekende herinneringen. Na drie uiterst succesvolle seizoenen was het op woensdag 26 januari tijd voor het slotstuk. Sinds die dag is seizoen 4 op Netflix te bekijken in Nederland.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.


Synopsissen: Netflix