Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Netflix (week 48 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 48 van 2021 (29 november t/m 5 december) met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in december 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 48 (2021)

In week 48 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

10. Narcos: Mexico (serie, 3 seizoenen)

Volg het begin van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80 in dit waargebeurde, nieuwe Narcos-verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel.

Het derde en laatste seizoen van Narcos: Mexico verscheen op 5 november bij Netflix. Alle afleveringen zijn nu te zien.

9. Maid (serie, 1 seizoen)

Geïnspireerd door de New York Times best-selling memoir, Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive van Stephanie Land. MAID volgt het verhaal van Alex, een alleenstaande moeder die het huishouden oppakt om – ternauwernood – de eindjes aan elkaar te knopen terwijl ze ontsnapt aan een gewelddadige relatie en dakloosheid overwint om een beter leven voor haar dochter Maddy te creëren. Gezien door de emotionele maar humoristische lens van een wanhopige maar vastberaden vrouw, is deze serie een rauwe en inspirerende verkenning van de veerkracht van een moeder.

We weten op dit moment nog niet of Netflix ook een seizoen 2 zal maken van deze serie.

8. Undercover (serie, 3 seizoenen)

Op zondag 21 november (om 21:10 uur) ging het derde seizoen van Undercover van start op Netflix, waarna elke week op zondag een nieuwe aflevering online zal verschijnen. In dit nieuwe seizoen is Bob wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft hij een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan. Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman…

7. True Story (serie, 1 seizoen)

Tijdens een tournee in zijn geboortestad Philadelphia wordt één van ’s werelds beroemdste komieken gedwongen de vraag te beantwoorden hoe ver hij zal gaan om te beschermen wat hij heeft.

6. Red Notice (film, 2021)

Wanneer een rode kennisgeving van Interpol – het hoogste bevel om ‘s werelds meest gezochte personen op te sporen en gevangen te nemen – uitgaat, gaat John Hartley (Dwayne Johnson), de top-profiler van de FBI, op onderzoek uit. Zijn wereldwijde achtervolging vindt hem in het midden van een gewaagde overval waar hij gedwongen wordt om samen te werken met ‘s werelds grootste kunstdief Nolan Booth (Ryan Reynolds) om ‘s werelds meest gezochte kunstdief, “The Bishop” (Gal Gadot), te vangen.

Het hoogvliegende avontuur dat volgt, brengt het trio over de hele wereld, over de dansvloer, gevangen in een afgelegen gevangenis, in de jungle en, het ergste voor hen, voortdurend in elkaars gezelschap. De sterrencast wordt versterkt door Ritu Arya en Chris Diamantopolous.

5. Selling Sunset (serie, 4 seizoenen)

Luxe onroerend goed. Groot drama. De top makelaars van The Oppenheim Group zijn terug! Selling Sunset, een Netflix realityserie die zich afspeelt in de wereld van LA’s high-end vastgoed, volgt zeven van de meest succesvolle vrouwelijke makelaars van de stad die allemaal onder hetzelfde dak werken bij het nummer 1 makelaarskantoor in de Hollywood Hills en de Sunset Strip.

Ze werken hard en spelen harder, terwijl ze concurreren met de moordende LA markt en met elkaar. Deze dames doen wat nodig is om de top van hun spel te bereiken, terwijl ze proberen hun persoonlijke leven intact te houden. In het gloednieuwe vierde seizoen krijgen de dames te maken met nog meer verbijsterende landhuizen, schokkende nieuwe romances en explosieve waarheden die hun leven, relaties en carrières voor altijd zullen veranderen.

4. Jack Reacher: Never Go Back (film, 2016)

Als Jack Reacher hoort dat een vriendin wordt beschuldigd van moord, denkt hij een groot complot op het spoor te zijn. Al snel moet hij, net als zij, op de vlucht slaan.

3. A Boy Called Christmas (film, 2021)

Een vleugje Hollandse glorie, want onze eigen Michiel Huisman heeft weer een rol weten te scoren! Dit keer is het in een kerstfilm met onder andere Maggie Smith en Kristen Wiig getiteld A Boy Called Christmas. Het verhaal ken je misschien al van het gelijknamige boek van Matt Haig.

De Netflix-film gaat over een doodgewone jongen, Nikolas, die op eerste Kerstdag geboren is. Hij gaat op een buitengewoon avontuur in het besneeuwde noorden op zoek naar zijn houthakkersvader, die op een zoektocht is naar het legendarische dorp van de elfen, Elfhelm. Hij neemt een eigenwijs rendier genaamd Blitzen en een trouwe muis als gezelschap mee.

2. Bruised (film, 2021)

Jackie Justice (Halle Berry) is een mixed martial arts vechter die de sport in ongenade verlaat. Met pech en sudderend van woede en spijt jaren na het gevecht, wordt ze door haar manager en vriend Desi (Adan Canto) overgehaald tot een brutaal ondergronds gevecht en trekt ze de aandacht van een promotor van de vechtcompetitie (Shamier Anderson) die Jackie een leven terug in de octagon belooft.

Maar de weg naar verlossing wordt onverwacht persoonlijk wanneer Manny (Danny Boyd, Jr.) – de zoon die ze als baby heeft afgestaan – bij haar op de stoep staat. Bruised is het regiedebuut van Academy Award winnares Halle Berry en heeft ook Adriane Lenox, Sheila Atim, Valentina Shevchenko en Stephen McKinley Henderson in de hoofdrollen in een triomfantelijk verhaal over een vechter die haar kracht terugwint, in en buiten de ring, wanneer iedereen haar heeft afgeschreven.

1. A Castle for Christmas (film, 2021)

In A Castle for Christmas reist de beroemde Amerikaanse schrijfster Sophie reist naar Schotland en wil ze een kasteel kopen, maar de norse eigenaar, Myles (een Schotse hertog), wil het niet aan een buitenlander verkopen. Ze zoeken naar een compromis en botsen voortdurend tegen elkaar op, maar onderweg vinden ze misschien wel meer dan ze verwacht hadden. Onder leiding van Mary Lambert spelen onder andere Brooke Shields en Cary Elwes in deze avontuurlijke familiekomedie.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.


Synopsissen: Netflix