Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Netflix (week 47 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 47 van 2021 (22 t/m 28 november) met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in november 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 47 (2021)

In week 47 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

10. Squid Game (serie, 1 seizoen)

Een mysterieuze uitnodiging om mee te doen aan het spel wordt verstuurd naar mensen in gevaar die dringend geld nodig hebben. 456 deelnemers uit alle lagen van de bevolking worden opgesloten in een geheime locatie waar ze spelletjes spelen om 45,6 miljard won te winnen. Elk spel is een Koreaans traditioneel kinderspel zoals Rood Licht, Groen Licht, maar de consequentie van verliezen is de dood. Wie zal de winnaar zijn, en wat is het doel achter dit spel?

Lees ook onze Top of Flop-recensie van de Koreaanse hitserie. Recentelijk is bekendgemaakt dat er ook een tweede seizoen van Squid Game zal volgen.

9. Cowboy Bebop (serie, 1 seizoen)

Cowboy Bebop is een ruimtewestern vol actie over drie premiejagers, ook wel “cowboys” genoemd, die allemaal het verleden proberen te ontlopen. Spike Spiegel (John Cho), Jet Black (Mustafa Shakir) en Faye Valentine (Daniella Pineda) zijn net zo verschillend als ze dodelijk zijn. Ze vormen een schurftige, snauwerige crew die klaar staat om de gevaarlijkste criminelen van het zonnestelsel op te jagen – voor de juiste prijs. Maar ze kunnen zich maar uit zoveel schermutselingen schoppen en kwispelen voordat hun verleden hen uiteindelijk inhaalt.

8. Maid (serie, 1 seizoen)

Geïnspireerd door de New York Times best-selling memoir, Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive van Stephanie Land. MAID volgt het verhaal van Alex, een alleenstaande moeder die het huishouden oppakt om – ternauwernood – de eindjes aan elkaar te knopen terwijl ze ontsnapt aan een gewelddadige relatie en dakloosheid overwint om een beter leven voor haar dochter Maddy te creëren. Gezien door de emotionele maar humoristische lens van een wanhopige maar vastberaden vrouw, is deze serie een rauwe en inspirerende verkenning van de veerkracht van een moeder.

We weten op dit moment nog niet of Netflix ook een seizoen 2 zal maken van deze serie.

7. Hellbound (serie, 1 seizoen)

Een verhaal over buitenwereldse wezens die uit het niets verschijnen om een decreet uit te vaardigen en mensen tot de hel te veroordelen. Deze bovennatuurlijke gebeurtenissen veroorzaken grote chaos en stellen de religieuze groepering De Nieuwe Waarheid in staat om te groeien in invloed. Enkele mensen worden echter achterdochtig over de activiteiten van deze groep en beginnen een onderzoek naar haar betrokkenheid bij mysterieuze gebeurtenissen.

Misschien komt het deels door het succes van Squid Game, maar deze Zuid-Koreaanse serie scoort sinds de release vorige week meteen goed op Netflix. Veel kijkers weten hem op de streamingdienst te vinden.

6. Narcos: Mexico (serie, 3 seizoenen)

Volg het begin van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80 in dit waargebeurde, nieuwe Narcos-verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel.

Het derde en laatste seizoen van Narcos: Mexico verscheen op 5 november bij Netflix. Alle afleveringen zijn nu te zien.

5. De Croods (film, 2013)

Wanneer hun grot door een aardbeving wordt verwoest, moet een onwereldse prehistorische familie door onbekend terrein op zoek naar een nieuw huis.

4. Tiger King (serie, 2 seizoenen)

Met Joe Exotic achter de tralies en Carole Baskin die zijn beruchte dierentuin in handen begint te krijgen, zet de Emmy-genomineerde saga zijn gedraaide koers voort met Tiger King 2. Er worden nieuwe onthullingen gedaan over de motivaties, achtergrondverhalen en geheimen van Amerika’s meest beruchte grote katteneigenaren. Oude vijanden en frenemies, waaronder Jeff Lowe, Tim Stark, Allen Glover, en James Garretson keren terug voor een nieuw seizoen van moord, chaos en waanzin. Dacht je het hele verhaal te kennen? Wacht maar af.

Het tweede seizoen van de razend populaire documentaireserie Tiger King is nu exclusief te zien op Netflix.

3. The Princess Switch 3: Romancing The Star (film, 2021)

In 2018 schitterde Vanessa Hudgens in de Netflix Original-film The Princess Switch met Sam Palladio en Nick Sagar en in 2020 mocht ze die geliefde rol herhalen in The Princess Switch: Switched Again. Nu krijgt ze na 2x raak een derde kans op groot succes, want in 2021 wordt The Princess Switch 3 gelanceerd op de streamingdienst. Wanneer een onbetaalbaar relikwie wordt gestolen, roepen koningin Margaret en prinses Stacy de hulp in van Margarets dubbelgangster Fiona, die samenwerkt met een knappe, mysterieuze man uit haar verleden om het relikwie terug te vinden… waardoor de vonken van een verleidelijke kerstromance weer oplaaien en er een onverwachte ruil plaatsvindt.

Vanaf donderdag 18 november 2021 is de derde Princess Switch-film te zien op Netflix.

2. Arcane (serie, 1 seizoen)

Arcane duikt in het delicate evenwicht tussen de rijke stad Piltover en de louche onderbuik van Zaun. De spanningen tussen deze stadsstaten lopen hoog op met de creatie van hextech – een manier voor iedereen om magische energie te controleren – in Piltover; en in Zaun, een nieuwe drug genaamd shimmer transformeert mensen in monsters. De rivaliteit tussen de steden splijt families en vrienden als Arcane de relaties tot leven brengt die vorm geven aan enkele van de beroemde kampioenen van League of Legends, waaronder Vi, Jinx, Caitlyn, Jayce en Viktor.

De animatieserie is gebaseerd op de wereld achter de game League of Legends en bevat een complexe wereld vol morele beslissingen, adembenemende animatie en spannende verhalen. Recentelijk is bekendgemaakt dat er een tweede seizoen van Arcane wordt geproduceerd.

1. Red Notice (film, 2021)

Wanneer een rode kennisgeving van Interpol – het hoogste bevel om ‘s werelds meest gezochte personen op te sporen en gevangen te nemen – uitgaat, gaat John Hartley (Dwayne Johnson), de top-profiler van de FBI, op onderzoek uit. Zijn wereldwijde achtervolging vindt hem in het midden van een gewaagde overval waar hij gedwongen wordt om samen te werken met ‘s werelds grootste kunstdief Nolan Booth (Ryan Reynolds) om ‘s werelds meest gezochte kunstdief, “The Bishop” (Gal Gadot), te vangen.

Het hoogvliegende avontuur dat volgt, brengt het trio over de hele wereld, over de dansvloer, gevangen in een afgelegen gevangenis, in de jungle en, het ergste voor hen, voortdurend in elkaars gezelschap. De sterrencast wordt versterkt door Ritu Arya en Chris Diamantopolous.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.


Synopsissen: Netflix