Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Netflix (week 38 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 38 van 2021 met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in september 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 38 (2021)

In week 38 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

1. Sex Education (serie, 3 seizoenen)

Sex Education gaat over Otis Milburn, een sociaal onhandige middelbare scholier die samenwoont met zijn seksuologe moeder, Jean. In seizoen 1 zetten Otis en zijn vriendin Maeve Wiley een sekskliniek op school op om munt te slaan uit zijn intuïtieve talent voor seksadvies. In seizoen 2 moet Otis als laatbloeier zijn pas ontdekte seksuele driften onder de knie krijgen om verder te komen met zijn vriendin Ola, terwijl hij ook moet zien om te gaan met zijn inmiddels gespannen relatie met Maeve. Ondertussen wordt Moordale Secondary geteisterd door een uitbraak van Chlamydia, waardoor de behoefte aan betere seksuele voorlichting op de school duidelijk wordt en er nieuwe kinderen naar de stad komen die de status quo zullen uitdagen.

Met de komst van seizoen 3 op 17 september 2021 is een nieuw jaar begonnen, heeft Otis heeft losse seks, Eric en Adam zijn officieel, en Jean heeft een baby op komst. Ondertussen probeert de nieuwe directrice Hope Moordale terug te brengen naar een pijler van uitmuntendheid, ontdekt Aimee het feminisme, krijgt Jackson een oogje en dreigt er nog steeds een verloren voicemail. Bereid je voor op verbintenisdieren, buitenaardse verschijnselen, vulva-cupcakes en nog veel meer van Madam Groff.

Momenteel is nog niet bekend of er wanneer er een vierde seizoen van de Original-serie Sex Education zal worden gemaakt door Netflix.

2. Lucifer (serie, 6 seizoenen)

Lucifer begeeft zich in een saai leven in de hel en besluit naar Los Angeles te gaan. Daar zet hij zijn telepathische krachten in om de diepste verlangens en gedachten uit mensen naar boven te brengen. Terwijl hij een meisje ontmoet in zijn vaste nachtclub (genaamd Lux), leidt een vuurgevecht waarin hij en het meisje betrokken raken ertoe dat hij consultant wordt bij de Los Angeles Police Department. Via die weg straft hij mensen voor hun misdaden door het gerecht.

Op vrijdag 10 september is het zesde en laatste seizoen van Lucifer online geplaatst. Er zal dus helaas geen seizoen 7 van de serie verschijnen.

3. La Casa de Papel (serie, 5 seizoenen)

Een crimineel mastermind genaamd El Profesor heeft het plan om de grootste overval in de geschiedenis te plegen door miljarden euros te printen in de Koninklijke Munt in Spanje. Om hem te helpen met zijn ambitieuze plan zoekt hij acht mensen bij elkaar met speciale skills die allen niks te verliezen hebben. De groep dieven neemt gijzelaars om hen te helpen bij de onderhandelingen met de politie. Naarmate de tijd vordert maken de rovers zich klaar voor de confrontatie met de politie.

Sinds 3 september is seizoen 5A op Netflix te zien, waarna seizoen 5B verschijnt op 3 december. Dat is het laatste deel van de Spaanse hitserie, want er zal geen seizoen 6 van La Casa de Papel volgen.

4. Schumacher (film, 2021)

De documentaire Schumacher, volledig ondersteund door de familie van Michael Schumacher, bevat zeldzame interviews en niet eerder vertoond archiefmateriaal en schetst een zeer gevoelig maar kritisch portret van de zevenvoudig wereldkampioen. De documentaire verkent de vele facetten die deze complexe atleet hebben gemaakt en definiëren en begeleidt hem op zijn razendsnelle opkomst in deze uitdagende en gevaarlijke sport, die wereldwijd door miljoenen wordt gevolgd.

Zijn sterke wil en zijn triomfantelijke strijd om tegen alle verwachtingen in te winnen brachten Michael Schumacher in het middelpunt van de wereldwijde belangstelling. De reis van Michael Schumacher heeft tot de verbeelding van miljoenen mensen gesproken, maar er is veel meer dan autosport aan het succes van deze zeer persoonlijke man te danken.

Het zijn echter niet alleen zijn vechtlust en streven naar perfectie die Michael Schumacher als persoon definiëren; zijn zelftwijfel en onzekerheden completeren het beeld van een gevoelige en bespiegelde man. De kern van Michael’s verhaal wordt gevormd door zijn ouders, zijn kinderen en Corinna Schumacher, zijn jeugdliefde en de liefde van zijn leven. Zij zijn nu klaar om zijn verhaal te vertellen…

5. BAC Nord (film, 2021)

Drie politieagenten uit Marseille krijgen de kans om een groot drugsnetwerk op te rollen, maar de grenzen vervagen als een belangrijke informant een lastige eis stelt.

6. Good Girls (serie, 4 seizoenen)

De serie volgt drie moeders uit de voorsteden van Michigan, van wie er twee zusters zijn, die het moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Ze zijn het beu om alles van hen weg te laten halen, dus besluiten ze een onwaarschijnlijke overval te plegen door een supermarkt te beroven, om vervolgens te ontdekken dat ze meer te doen hebben dan ze hebben afgesproken. Hun succesvolle overval trekt de aandacht van de winkelmanager nadat hij een van de vrouwen heeft herkend, maar om een andere reden dan alleen het geld.

Sinds vorige week is het vierde en laatste seizoen van Good Girls te bekijken op Netflix in Nederland. Er komt dus geen seizoen 5.

7. Skyscraper (film, 2018)

Wanneer het hoogste gebouw ter wereld doelwit wordt van een terroristische aanval, doet een beveiligingsadviseur alles om zijn gezin te redden uit de chaos.

8. Clickbait (serie, 1 seizoen)

Clickbait is een miniserie van acht afleveringen die wordt verteld vanuit wisselende gezichtspunten. In deze meeslepende thriller volgen we de mysterieuze en plotselinge verdwijning van Nick Brewer (Adrian Grenier), een liefhebbende vader, echtgenoot en broer. Op internet verschijnt een video van de zwaar mishandelde Nick met een kaartje waarop staat: “Ik misbruik vrouwen. Bij 5 miljoen views, sterf ik”. Is dit een dreigement of een bekentenis? Of allebei? Als zijn zus (Zoe Kazan) en vrouw (Betty Gabriel) zich haasten om hem te vinden en te redden, ontdekken ze een kant van Nick waarvan ze het bestaan niet wisten.

Wie op zoek is naar een spannende serie, is bij Clickbait absoluut bij het juiste adres. De show zit vol met plottwist en heeft als doel duidelijk om je als kijker constant te laten twijfelen over de dader achter deze mysterieuze ontvoering. Op de vraag of ze daarin slagen gaan we graag dieper in samen met andere Netflix-abonnees en critici in onze recensie van Clickbait. Momenteel is nog niet bekend of er een tweede seizoen zal volgen.

9. Squid Game (serie, 1 seizoen)

Een mysterieuze uitnodiging om mee te doen aan het spel wordt verstuurd naar mensen in gevaar die dringend geld nodig hebben. 456 deelnemers uit alle lagen van de bevolking worden opgesloten in een geheime locatie waar ze spelletjes spelen om 45,6 miljard won te winnen. Elk spel is een Koreaans traditioneel kinderspel zoals Rood Licht, Groen Licht, maar de consequentie van verliezen is de dood. Wie zal de winnaar zijn, en wat is het doel achter dit spel?

10. Kate (film, 2021)

Kate is nauwgezet en buitengewoon bekwaam. Ze is het perfecte voorbeeld van een huurmoordenaar op het hoogtepunt van haar kunnen. Maar als ze ongewoon genoeg een opdracht verprutst die gericht is op een lid van de yakuza in Tokio, ontdekt ze al snel dat ze vergiftigd is, een wreed langzame executie die haar minder dan 24 uur geeft om wraak te nemen op haar moordenaars. Terwijl haar lichaam snel aftakelt, vormt Kate een onwaarschijnlijke band met de tienerdochter van een van haar vroegere slachtoffers.

Met Mary Elizabeth Winstead, Miku Martineau en Woody Harrelson in de hoofdrollen, maar ook onze eigen Michiel Huisman in een bijrol. Geregisseerd door Cedric Nicolas-Troyan. Lees ook onze Top of Flop-recensie van Kate.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.