Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Netflix (week 36 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 36 van 2021 met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in september 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 36 (2021)

In week 36 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

1. La Casa de Papel (serie, 5 seizoenen)

Een crimineel mastermind genaamd El Profesor heeft het plan om de grootste overval in de geschiedenis te plegen door miljarden euros te printen in de Koninklijke Munt in Spanje. Om hem te helpen met zijn ambitieuze plan zoekt hij acht mensen bij elkaar met speciale skills die allen niks te verliezen hebben. De groep dieven neemt gijzelaars om hen te helpen bij de onderhandelingen met de politie. Naarmate de tijd vordert maken de rovers zich klaar voor de confrontatie met de politie.

Sinds 3 september is seizoen 5A op Netflix te zien, waarna seizoen 5B verschijnt op 3 december. Dat is het laatste deel van de Spaanse hitserie, want er zal geen seizoen 6 van La Casa de Papel volgen.

2. Good Girls (serie, 4 seizoenen)

De serie volgt drie moeders uit de voorsteden van Michigan, van wie er twee zusters zijn, die het moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Ze zijn het beu om alles van hen weg te laten halen, dus besluiten ze een onwaarschijnlijke overval te plegen door een supermarkt te beroven, om vervolgens te ontdekken dat ze meer te doen hebben dan ze hebben afgesproken. Hun succesvolle overval trekt de aandacht van de winkelmanager nadat hij een van de vrouwen heeft herkend, maar om een andere reden dan alleen het geld.

Sinds vorige week is het vierde en laatste seizoen van Good Girls te bekijken op Netflix in Nederland.

3. Clickbait (serie, 1 seizoen)

Clickbait is een miniserie van acht afleveringen die wordt verteld vanuit wisselende gezichtspunten. In deze meeslepende thriller volgen we de mysterieuze en plotselinge verdwijning van Nick Brewer (Adrian Grenier), een liefhebbende vader, echtgenoot en broer. Op internet verschijnt een video van de zwaar mishandelde Nick met een kaartje waarop staat: “Ik misbruik vrouwen. Bij 5 miljoen views, sterf ik”. Is dit een dreigement of een bekentenis? Of allebei? Als zijn zus (Zoe Kazan) en vrouw (Betty Gabriel) zich haasten om hem te vinden en te redden, ontdekken ze een kant van Nick waarvan ze het bestaan niet wisten.

Wie op zoek is naar een spannende serie, is bij Clickbait absoluut bij het juiste adres. De show zit vol met plottwist en heeft als doel duidelijk om je als kijker constant te laten twijfelen over de dader achter deze mysterieuze ontvoering. Op de vraag of ze daarin slagen gaan we graag dieper in samen met andere Netflix-abonnees en critici in onze recensie van Clickbait. Momenteel is nog niet bekend of er een tweede seizoen zal volgen.

4. Afterlife of the Party (film, 2021)

Een sociale vlinder (Victoria Justice) ervaart de grootste feestvout van allemaal… sterven tijdens haar verjaardagsweek. Tot haar verbazing krijgt ze een tweede kans om haar fouten op aarde recht te zetten door opnieuw contact te maken met haar geliefden, en vooral, te bewijzen dat ze waardig genoeg is om in de grote VIP-ruimte in de hemel te komen.

5. Turning Point: 9/11 and the War on Terror (serie, 1 seizoen)

De aanslagen van 11 september 2001 veranderden de wereld op een manier die decennia nodig heeft gehad om te begrijpen. Twintig jaar later, na de langste oorlog in de Amerikaanse geschiedenis en Afghanistan opnieuw in handen van de Taliban, geeft TURNING POINT: 9/11 AND THE WAR ON TERROR antwoord op de vragen: Wie viel de VS aan en waarom? Door welke fouten in de inlichtingendiensten kon dit gebeuren? Hoe hebben beslissingen op het hoogste niveau van drie regeringen in de oorlog tegen het terrorisme ons tot dit moment gebracht? De serie bevat een breed scala aan geïnterviewden, waaronder functionarissen van verschillende Amerikaanse presidentiële regeringen, voormalige leden van de CIA en veteranen van het Amerikaanse leger, maar ook soldaten van het Afghaanse nationale leger, commandanten van de Taliban, leden van de Afghaanse regering, Afghaanse krijgsheren en Afghaanse burgers – velen van hen hebben nog nooit eerder voor de camera gesproken. Ook de stemmen van de overlevenden van de aanslagen zelf komen aan bod. De vijfdelige docuserie is een vitale en verhelderende kroniek van de aanslagen van 9/11 en hoe die gebeurtenissen de loop van de geschiedenis hebben veranderd.

6. He’s All That (film, 2021)

Allereerst is het belangrijk om te weten waar deze mysterieuze misdaadserie op Netflix over gaat. In deze heruitvoering van She’s All That uit 1999 gaat Padgett’s vernederende breakup voor de camera viraal, waardoor ze een riskante weddenschap aangaat om haar reputatie te redden: ze zweert dat ze de smerige asociale Cameron kan veranderen tot koning van het schoolbal. Maar de dingen worden ingewikkeld als ze merkt dat ze voor hem begint te vallen.

Liefhebbers van The Kissing Booth zijn waarschijnlijk in hun nopjes geweest met de komst van He’s All That. Afgezien van knappe hoofdrolspelers en een welbekend verhaal van een high school-transformatie van nerd tot held, is deze film echter weinig bevredigend voor de kijker. Een verfrissende performance is van de hilarische Matthew Lillard in de rol van Principal Bosch, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Lees meer in onze recensie van He’s All That.

7. Chicago Med (serie, 4 seizoenen)

In deze spin-off van ‘Chicago Fire’ en ‘Chicago P.D.’ worstelen artsen en verplegers van het Gaffney Chicago Medical Center met drama en onheil op de spoedeisende hulp.

Tegelijkertijd met Chicago Fire verschenen er afgelopen week 4 seizoenen van Chicago Med op Netflix.

8. SAS: Rise of the Black Swan / SAS: Red Notice (film, 2021)

Een commando die met zijn vriendin van Londen naar Parijs reist, komt in actie wanneer gewapende, meedogenloze huurlingen de trein kapen.

Benieuwd waar je die hoofdrolspeler nou ook alweer van kent? Waarschijnlijk is het Sam Heughan, de Schotse acteur die de rol van Jamie Fraser vertolkt in het romantische kostuumdrama Outlander.

9. Storks (film, 2016)

Junior en zijn mede-ooievaars leveren normaal gezien alleen pakketten af. Ze moeten een uitzondering maken wanneer er een heel speciale babybestelling tussendoor komt.

10. Sharkdog (serie, 1 seizoen)

Half haai, half hond met een groot hart en een buikje vol vissticks! Sharkdog kan samen met zijn mensenvriend Max elk maf en chaotisch avontuur aan.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.