Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Netflix (week 35 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 35 van 2021 met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in september 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 35 (2021)

In week 35 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

1. He’s All That (film, 2021)

Allereerst is het belangrijk om te weten waar deze mysterieuze misdaadserie op Netflix over gaat. In deze heruitvoering van She’s All That uit 1999 gaat Padgett’s vernederende breakup voor de camera viraal, waardoor ze een riskante weddenschap aangaat om haar reputatie te redden: ze zweert dat ze de smerige asociale Cameron kan veranderen tot koning van het schoolbal. Maar de dingen worden ingewikkeld als ze merkt dat ze voor hem begint te vallen.

Liefhebbers van The Kissing Booth zijn waarschijnlijk in hun nopjes geweest met de komst van He’s All That. Afgezien van knappe hoofdrolspelers en een welbekend verhaal van een high school-transformatie van nerd tot held, is deze film echter weinig bevredigend voor de kijker. Een verfrissende performance is van de hilarische Matthew Lillard in de rol van Principal Bosch, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Lees meer in onze recensie van He’s All That.

2. Clickbait (serie, 1 seizoen)

Clickbait is een miniserie van acht afleveringen die wordt verteld vanuit wisselende gezichtspunten. In deze meeslepende thriller volgen we de mysterieuze en plotselinge verdwijning van Nick Brewer (Adrian Grenier), een liefhebbende vader, echtgenoot en broer. Op internet verschijnt een video van de zwaar mishandelde Nick met een kaartje waarop staat: “Ik misbruik vrouwen. Bij 5 miljoen views, sterf ik”. Is dit een dreigement of een bekentenis? Of allebei? Als zijn zus (Zoe Kazan) en vrouw (Betty Gabriel) zich haasten om hem te vinden en te redden, ontdekken ze een kant van Nick waarvan ze het bestaan niet wisten.

Wie op zoek is naar een spannende serie, is bij Clickbait absoluut bij het juiste adres. De show zit vol met plottwist en heeft als doel duidelijk om je als kijker constant te laten twijfelen over de dader achter deze mysterieuze ontvoering. Op de vraag of ze daarin slagen gaan we graag dieper in samen met andere Netflix-abonnees en critici in onze recensie van Clickbait. Momenteel is nog niet bekend of er een tweede seizoen zal volgen.

3. SAS: Rise of the Black Swan / SAS: Red Notice (film, 2021)

Een commando die met zijn vriendin van Londen naar Parijs reist, komt in actie wanneer gewapende, meedogenloze huurlingen de trein kapen.

Benieuwd waar je die hoofdrolspeler nou ook alweer van kent? Waarschijnlijk is het Sam Heughan, de Schotse acteur die de rol van Jamie Fraser vertolkt in het romantische kostuumdrama Outlander.

4. Chesapeake Shores (serie, 5 seizoenen)

Een jonge vrouw keert terug naar haar geboortestad om de falende herberg van haar zus te helpen redden, waar ze vecht met herinneringen en gezichten uit haar verleden. Abby O’Brien Winters keert terug naar Chesapeake Shores wanneer ze een paniekerig telefoontje krijgt van haar jongere zus Jess, die de charmante herberg op Eagle Point heeft gerenoveerd.

Het vijfde seizoen van Chesapeake Shores is sinds 16 augustus te zien op Netflix. Elke week verschijnt er op maandag een nieuwe aflevering online.

5. Hit & Run (serie, 1 seizoen)

In deze nieuwe actiethriller wordt het leven van een gelukkig getrouwde man op zijn kop gezet wanneer zijn vrouw om het leven komt bij een mysterieus vluchtmisdrijf (een ‘hit & run’) in Tel Aviv. Getroffen door verdriet en verward gaat hij op zoek naar de moordenaars van zijn vrouw, die naar de VS zijn gevlucht. Met de hulp van een ex-geliefde (Sanaa Lathan), ontdekt hij verontrustende waarheden over zijn geliefde vrouw en de geheimen die ze voor hem verborgen hield.

Hit & Run is al weken gigantisch populair, maar op dit moment weten we helaas nog niet of er ook een tweede seizoen zal volgen.

6. Tomb Raider (film, 2018)

Het is zeven jaar geleden dat de vader van Lara Croft op mysterieuze wijze verdween. Met behulp van de aanwijzingen die hij heeft achtergelaten, gaat ze op onderzoek uit.

7. Outer Banks (serie, 2 seizoenen)

Outer Banks is een coming of age verhaal dat een hechte groep van lokale tieners (de “Pogues”) volgt in de strand vakantie bestemming van de Outer Banks van Noord Carolina.

In seizoen 2 zijn John B & Sarah na hun spannende ontsnapping op de vlucht – en tot over hun oren in de Bahamas. Nieuwe vrienden brengen ook nieuwe vijanden als ze weer op het spoor van het goud zijn, terwijl de inzet voor Kiara, Pope, en JJ thuis snel escaleert. De 400 miljoen dollar is nog steeds in het spel, maar zal de ontdekking van een nieuw gevonden geheim de groep herenigen voor een nieuwe missie? Het avontuur van je leven wacht, maar de wateren die nog niet in kaart zijn gebracht, betekenen dat onze Pogues alles moeten doen wat ze kunnen om er levend uit te komen.

Op dit moment is nog niet bekend of er ook een derde seizoen van Outer Banks zal worden gemaakt door Netflix.

8. Downton Abbey (serie, 6 seizoenen)

Downton Abbey volgt de levens van de Crawley familie en hun bedienden in het Edwardian landhuis van de familie. Het programma begint met het zinken van de Titanic in 1912, wat ervoor zorgt dat de toekomst van Downton Abbey in gevaar komt, als Lord Grantham’s aangenomen erfgenaam (zijn zoon James) en zijn zoon (Patrick), sterven op het schip. Daarmee blijft hij achter zonder mannelijke erfgenaam die na zijn dood de troon kunnen overnemen. Daardoor moet Lord Grantham zoeken naar een nieuwe erfgenaam. Door het verloop van het programma gebeuren meerdere historische evenementen die ertoe leiden dat Lord Grantham in 1914 verklaart dat Groot-Brittanië in oorlog is met Duitsland. Het is het begin van de Eerste Wereldoorlog, die een grote rol zal spelen in de serie.

Op zondag 15 augustus verschenen alle seizoenen van het razend populaire kostuumdrama Downton Abbey op Netflix. Sindsdien is de serie één van de best bekeken titels op de streamingdienst.

9. Sweet Girl (film, 2021)

De toegewijde familieman Ray Cooper belooft gerechtigheid tegen het farmaceutische bedrijf dat verantwoordelijk is voor het van de markt halen van een mogelijk levensreddend medicijn, net voordat zijn vrouw (Adria Arjona) aan kanker overlijdt. Maar wanneer zijn zoektocht naar de waarheid leidt tot een dodelijke ontmoeting die Ray en zijn dochter Rachel (Isabela Merced) in gevaar brengt, verandert Ray’s missie in een zoektocht naar wraak om de enige familie die hij nog heeft te beschermen.

Sweet Girl is geregisseerd door Brian Andrew Mendoza en heeft Justin Bartha, Amy Brenneman, Manuel Garcia-Rulfo, Raza Jaffrey, Lex Scott Davis en Michael Raymond-James in de hoofdrollen.

10. Riverdale (serie, 5 seizoenen)

Riverdale is een favoriet van vele kijkers. Het is moeilijk te wachten op nieuwe afleveringen, maar toch zal het moeten gezien het streamschema van een aflevering per week. Riverdale gaat over Archie en zijn vrienden. Zij ontdekken het leven in een kleine woonplaats, waaronder de donkere en vreemde gebeurtenissen onder de ogenschijnlijk saaie plek Riverdale. Maar niets is minder waar.

Seizoen 5 deel 2 is in augustus begonnen en krijgt wekelijks een nieuwe aflevering. Ook is de komst van seizoen 6 al officieel bevestigd.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.