Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Netflix (week 32 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 32 van 2021 met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in augustus 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 32 (2021)

In week 32 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

1. Hit & Run (serie, 1 seizoen)

In deze nieuwe actiethriller wordt het leven van een gelukkig getrouwde man op zijn kop gezet wanneer zijn vrouw om het leven komt bij een mysterieus vluchtmisdrijf (een ‘hit & run’) in Tel Aviv. Getroffen door verdriet en verward gaat hij op zoek naar de moordenaars van zijn vrouw, die naar de VS zijn gevlucht. Met de hulp van een ex-geliefde (Sanaa Lathan), ontdekt hij verontrustende waarheden over zijn geliefde vrouw en de geheimen die ze voor hem verborgen hield.

2. Outer Banks (serie, 2 seizoenen)

Outer Banks is een coming of age verhaal dat een hechte groep van lokale tieners (de “Pogues”) volgt in de strand vakantie bestemming van de Outer Banks van Noord Carolina.

In seizoen 2 zijn John B & Sarah na hun spannende ontsnapping op de vlucht – en tot over hun oren in de Bahamas. Nieuwe vrienden brengen ook nieuwe vijanden als ze weer op het spoor van het goud zijn, terwijl de inzet voor Kiara, Pope, en JJ thuis snel escaleert. De 400 miljoen dollar is nog steeds in het spel, maar zal de ontdekking van een nieuw gevonden geheim de groep herenigen voor een nieuwe missie? Het avontuur van je leven wacht, maar de wateren die nog niet in kaart zijn gebracht, betekenen dat onze Pogues alles moeten doen wat ze kunnen om er levend uit te komen.

Op dit moment is nog niet bekend of er ook een derde seizoen van Outer Banks zal worden gemaakt door Netflix.

3. Cocaine Cowboys: The Kings of Miami (serie, 1 seizoen)

Vijftien jaar na de release van zijn cultfilmklassieker komt regisseur Billy Corben met Cocaine Cowboys: The Kings of Miami, een zesdelige saga over de handelaars uit Zuid-Florida die aangeklaagd werden in één van de grootste drugszaken uit de geschiedenis van de V.S.

De Cubaanse ballingen Augusto “Willy” Falcon en Salvador “Sal” Magluta werden beschuldigd van het smokkelen van meer dan 75 ton cocaïne naar de V.S. in de jaren ’80. Ze zouden de hoofdverdelers in de V.S. zijn voor twee van Colombia’s grootste kartels. De schoolvrienden bouwden een imperium op van naar verluidt 2 miljard dollar, waardoor Willy en Sal, alias “Los Muchachos”, twee van de grootste beroemdheden van Miami werden.

Terwijl de politie hun ondergang plande, wisten de wereldkampioen motorbootracers decennia lang de vervolging vakkundig te ontlopen en te ontwijken, voordat de jacht eindelijk ten einde kwam. Met kleurrijke interviews met hun naasten, hun verdedigingsteam en de FBI die hen moest oppakken, schetst de serie een levendig portret van de laatste van Miami’s “cocaïne cowboys”.

4. Virgin River (serie, 3 seizoenen)

Melinda Monroe beantwoordt een advertentie om te solliciteren als verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River in Californië. Ze denkt dat dit de perfecte plek is om opnieuw te beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter te laten. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht en dat ze eerst moet leren om met zichzelf in het reine te komen voordat ze echt van Virgin River haar thuis kan maken.

De romantische dramaserie is op vrijdag 9 juli 2021 op Netflix verschenen met een derde seizoen. Op het moment van schrijven is nog niet bekend of er ook een seizoen 4 zal worden gemaakt.

5. Vivo (film, 2021)

Vivo is een geanimeerd muzikaal avontuur met geheel nieuwe nummers van Lin-Manuel Miranda, de Tony, Grammy, en Pulitzer Prize-winnende maker van Hamilton en In the Heights. De film volgt een unieke kinkajou (een honingbeer in het regenwoud, ingesproken door Miranda), die zijn dagen doorbrengt met muziek maken op een levendig plein, samen met zijn geliefde eigenaar Andrés (Juan de Marcos van de Buena Vista Social Club).

Hoewel ze niet dezelfde taal spreken, vormen Vivo en Andrés het perfecte duo door hun gemeenschappelijke liefde voor muziek. Maar wanneer Andrés een brief ontvangt van de beroemde Marta Sandoval (drievoudig Grammy-winnende Latin poplegende Gloria Estefan), die haar oude partner uitnodigt voor haar afscheidsconcert in de hoop weer met elkaar in contact te komen, is het aan Vivo om een boodschap af te leveren die Andrés nooit heeft kunnen afleveren: Een liefdesbrief aan Marta, lang geleden geschreven, in de vorm van een liedje. Maar om bij Marta te komen, die een wereld verder woont, heeft Vivo de hulp nodig van Gabi (nieuwkomer Ynairaly Simo) – een energieke tiener die op het ritme van haar eigen drum springt om aan de wensen van zijn baasje te voldoen.

6. Aftermath (film, 2021)

Een jong stel krijgt het aanbod in een prachtig huis te wonen. Om hun huwelijk te redden, gaan ze erop in, maar het huis blijkt een duister verleden te verbergen.

7. Resort to Love (film, 2021)

Een romantische komedie over aspirant-popster Erica (Christina Milian) die eindigt als het entertainment op de bruiloft van haar ex-verloofde nadat ze met tegenzin een optreden op een luxe Mauritius eiland resort heeft aangenomen terwijl ze in de nasleep van een muziek carrière meltdown zit. Ze probeert hun relatie uit het verleden geheim te houden voor zijn aanstaande bruid Beverly, maar Erica herontdekt haar gevoelens voor haar ex, Jason (Jay Pharoah), ondanks de pogingen van zijn broer Caleb (Sinqua Walls) om te voorkomen dat ze weer verliefd op elkaar worden. In dit warme en grappige romantische verhaal dat de banden van liefde en familie verkent, wordt de vraag al snel zal Erica zingen op Beverly’s bruiloft – of haar eigen?

8. Top Secret UFO Projects: Declassified (serie, 1 seizoen)

Verhalen over ontmoetingen met buitenaardse wezens worden vaak van tafel geveegd, maar toch zijn er veel mensen die geloven dat ufo’s wel degelijk bestaan.

9. Sex/Life (serie, 1 seizoen)

Sex/Life is het verhaal van een driehoeksverhouding tussen een vrouw, haar man en haar verleden dat een provocerende nieuwe kijk geeft op vrouwelijke identiteit en verlangen.

Billie Connelly (Sarah Shahi) was niet altijd een huisvrouw en moeder in een buitenwijk. Voordat ze trouwde met de liefhebbende en betrouwbare Cooper (Mike Vogel) en naar Connecticut verhuisde, was Billie een vrijgevochten wild kind dat in New York City woonde met haar beste vriendin Sasha (Margaret Odette), hard werkend en nog harder spelend. Uitgeput door de zorg voor haar twee jonge kinderen en met heimwee naar haar verleden, begint Billie te dagboeken en te fantaseren over haar passionele uitspattingen met sexy ex-vriend Brad (Adam Demos), het grote liefdesverdriet waar ze nooit overheen is gekomen.

Maar hoe meer Billie zich herinnert, hoe meer ze zich afvraagt hoe ze hier terecht is gekomen – en dan vindt haar man haar dagboek. Zal de waarheid over Billie’s verleden een seksuele revolutie in haar huwelijk ontketenen, of haar terugvoeren naar het leven dat ze dacht achter zich te hebben gelaten met de man die haar hart brak?

Momenteel is nog niet bekend of Sex/Life een tweede seizoen zal krijgen van Netflix.

10. Hotel Transylvanië 3 (film, 2018)

Dracula ontmoet Ericka, de charmante en mysterieuze kapitein van de monstercruise waar Mavis de familie mee naartoe neemt. Het is liefde op het eerste gezicht.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.