Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Netflix (week 30 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 30 van 2021 met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in augustus 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 30 (2021)

In week 30 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

1. Virgin River (serie, 3 seizoenen)

Melinda Monroe beantwoordt een advertentie om te solliciteren als verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River in Californië. Ze denkt dat dit de perfecte plek is om opnieuw te beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter te laten. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht en dat ze eerst moet leren om met zichzelf in het reine te komen voordat ze echt van Virgin River haar thuis kan maken.

De romantische dramaserie is op vrijdag 9 juli 2021 op Netflix verschenen met een derde seizoen. Op het moment van schrijven is nog niet bekend of er ook een seizoen 4 zal worden gemaakt.

2. Chernobyl 1986 (film, 2021)

Nadat hij herenigd is met een verloren liefde, gaat brandweerman Alexey met pensioen en begint een ​​nieuw leven. De ramp in Tsjernobyl brengt hem opeens weer in gevaar.

Sinds 21 juli is de film Chernobyl 1986, ook bekend als Chernobyl: Abyss en Chernobyl, te zien op Netflix.

3. Suits (serie, 9 seizoenen)

Als hij indruk maakt op een topadvocaat met een vlijmscherpe geest, krijgt een vroegtijdig schoolverlater een felbegeerde baan als advocaat-stagiair, zonder diploma.

Na de komst van het negende seizoen, moeten we helaas concluderen dat dit de laatste keer was dat er nieuwe afleveringen van Suits op Netflix verschenen. Er komt namelijk geen seizoen 10 meer, omdat de serie is gecanceld.

4. Sex/Life (serie, 1 seizoen)

Sex/Life is het verhaal van een driehoeksverhouding tussen een vrouw, haar man en haar verleden dat een provocerende nieuwe kijk geeft op vrouwelijke identiteit en verlangen.

Billie Connelly (Sarah Shahi) was niet altijd een huisvrouw en moeder in een buitenwijk. Voordat ze trouwde met de liefhebbende en betrouwbare Cooper (Mike Vogel) en naar Connecticut verhuisde, was Billie een vrijgevochten wild kind dat in New York City woonde met haar beste vriendin Sasha (Margaret Odette), hard werkend en nog harder spelend. Uitgeput door de zorg voor haar twee jonge kinderen en met heimwee naar haar verleden, begint Billie te dagboeken en te fantaseren over haar passionele uitspattingen met sexy ex-vriend Brad (Adam Demos), het grote liefdesverdriet waar ze nooit overheen is gekomen.

Maar hoe meer Billie zich herinnert, hoe meer ze zich afvraagt hoe ze hier terecht is gekomen – en dan vindt haar man haar dagboek. Zal de waarheid over Billie’s verleden een seksuele revolutie in haar huwelijk ontketenen, of haar terugvoeren naar het leven dat ze dacht achter zich te hebben gelaten met de man die haar hart brak?

Momenteel is nog niet bekend of Sex/Life een tweede seizoen zal krijgen van Netflix.

5. Never Have I Ever (serie, 2 seizoenen)

Na een traumatisch jaar wil een Indiaas-Amerikaanse tiener populair worden. Maar vrienden, familie en gevoelens maken het haar niet makkelijk.

In seizoen 2 van de coming-of-age komedie Never Have I Ever blijft de Indiase Amerikaanse tiener Devi (Maitreyi Ramakrishnan) omgaan met de dagelijkse druk van de middelbare school en drama thuis, terwijl ze ook navigeert door nieuwe romantische relaties. Momenteel is nog niet bekend of er ook een derde seizoen van de komische serie zal volgen.

6. Blood Red Sky (film, 2021)

Een vrouw met een mysterieuze ziekte wordt tot actie gedwongen wanneer een groep terroristen probeert een transatlantische nachtvlucht te kapen. Om haar zoon te beschermen zal ze een duister geheim moeten onthullen, en de vampier in haar loslaten die ze vocht te verbergen.

7. The Last Letter From Your Lover (film, 2021)

The Last Letter From Your Lover is een tweetal met elkaar verweven verhalen die zich afspelen in het heden en verleden. Het verhaal volgt Ellie Haworth (Felicity Jones), een ambitieuze journaliste die een schat aan geheime liefdesbrieven uit 1965 ontdekt en vastbesloten raakt om het mysterie van de verboden affaire op te lossen. Terwijl ze het verhaal achter Jennifer Stirling (Shailene Woodley), de vrouw van een rijke industrieel, en Anthony O’Hare (Callum Turner), de financiële journalist aangesteld om hem te verslaan, blootlegt, begint Ellie’s eigen liefdesverhaal zich te ontvouwen met de hulp van een serieuze en vertederende archivaris (Nabhaan Rizwan) die haar helpt meer brieven op te sporen. Gebaseerd op de roman van JoJo Moyes en geregisseerd door Augustine Frizzell.

8. Pokémon Journeys: The Series (serie, 1 seizoen)

De jonge trainer Ash en zijn nieuwe vriend Goh worden onderzoekers in het laboratorium van professor Cerise en reizen de wereld over om meer te leren over Pokémon.

Momenteel is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van de Pokémon-serie op Netflix zal verschijnen.

9. Sky Rojo (serie, 2 seizoenen)

Coral, Wendy en Gina gaan op de vlucht op zoek naar de vrijheid terwijl ze worden achtervolgd door Romeo, hun pooier van Las Novias Club, en zijn handlangers, Moises en Christian.

Nadat het eerste seizoen in maart dit jaar op Netflix kwam, werd in juli het tweede deel van Sky Rojo gelanceerd. De vraag is nu of er ook een seizoen 3 komt, maar dat is helaas nog niet bekend.

10. La cocinera de Castamar (serie, 1 seizoen)

In 1720 in Madrid heeft een hertog die weduwnaar is en net weer deel gaat nemen aan het adellijke leven, een oogje op een goede kok. Naar een roman van Fernando J. Múñez.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.