Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Netflix (week 25 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 25 van 2021 met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in juli 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 25 (2021)

In week 25 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

1. Lupin (serie, 2 delen)

Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin, gaat de gentleman-dief Assane Diop op pad om zijn vader te wreken voor het onrecht dat hem door een rijke familie is aangedaan.

Het tweede deel van Lupin is op 11 juni online verschenen en inmiddels heeft Netflix de komst van deel 3 al bevestigd. Overigens is er een enorme run ontstaan op het boek over Arsène Lupin door het verschijnen van de serie Lupin.

2. Fatherhood (film, 2021)

In dit hartverwarmende, grappige en emotionele waargebeurde verhaal speelt Kevin Hart de hoofdrol als een weduwnaar die één van de zwaarste taken ter wereld op zich neemt: vaderschap.

3. Élite (serie, 4 seizoenen)

Élite gaat over drie tieners die naar Las Encinas gestuurd worden. Deze school staat in Spanje bekend als de beste en meest exclusieve van het land. Drie tieners die naar Las Encinas komen behoren echter niet tot de absolute elite, maar voor hen zit er niets anders op, nadat hun lokale school is verwoest door een aardbeving. De kinderen van rijke ouders zitten niet op de komst van dit drietal te wachten en dus barst er een hevige strijd los op Las Encinas. De confrontatie tussen de arme en de rijke studenten leidt uiteindelijk tot een moord.

Sinds vrijdag 18 juni 2021 is het vierde seizoen van de Spaanse serie Élite op Netflix te zien.

4. Katla (serie, 1 seizoen)

In IJsland, waar de subglaciale vulkaan Katla al een jaar lang onophoudelijk uitbarst, is Gríma nog steeds op zoek naar haar vermiste zus die verdween op de dag dat de uitbarsting begon. Terwijl haar hoop om haar lichaam ooit te vinden vervaagt, beginnen de bewoners van de omgeving bezoek te krijgen van onverwachte gasten. Er zou wel eens iets verborgen kunnen liggen onder de gletsjer dat niemand ooit had kunnen voorzien.

Sinds donderdag 17 juni is Katla op Netflix te zien. Momenteel is nog niet bekend of er ook een tweede seizoen van de IJslandse serie zal volgen.

5. Lucifer (serie, 5 seizoenen)

Lucifer begeeft zich in een saai leven in de hel en besluit naar Los Angeles te gaan. Daar zet hij zijn telepathische krachten in om de diepste verlangens en gedachten uit mensen naar boven te brengen. Terwijl hij een meisje ontmoet in zijn vaste nachtclub (genaamd Lux), leidt een vuurgevecht waarin hij en het meisje betrokken raken ertoe dat hij consultant wordt bij de Los Angeles Police Department. Via die weg straft hij mensen voor hun misdaden door het gerecht.

Op vrijdag 28 mei is het tweede deel van seizoen 5 online geplaatst. Aflevering 9 tot en met 16 van Lucifer zijn nu te bekijken bij Netflix.

6. Workin’ Moms (serie, 5 seizoenen)

De serie volgt de levens van vier vrouwen terwijl ze een balans vinden tussen liefde, carrières en ouderschap. In elkaar treffen ze ondersteuning en uitdaging, ook als het leven tegenzit. Of het nu een identiteitscrisis, een kans op een grote baan, een post-partumdepressie of een ongeplande zwangerschap betreft – ze confronteren zowel het goede als het slechte met een fijne houding en humor. De onbevreesde Kate heeft haar gebreken en moet keuzes maken over lastige kwesties die haar thuis of het leven betreffen. Ze rekent op haar beste vriendin Anne, een ‘no-nonsense’ psychiater en moeder van twee kinderen. De charmante en onvoorspelbare Frankie fleurt elk duister moment op terwijl ze worstelt met haar eigen instabiliteit en relatieproblemen. Ten slot is er de lieve meid Jenny, die in het verleden bij een studentenclub voor vrouwen zat. Samen confronteren de vriendinnen de realiteit van wat het inhoudt een werkende moeder te zijn.

Sinds dinsdag 15 juni kun je naar het vijfde seizoen van Workin’ Moms kijken op Netflix. Op het moment van schrijven is nog niet bekend of er ook een zesde deel van de serie zal worden geproduceerd door de streamingdienst.

7. De Wensdraak (film, 2021)

Din is vastbesloten zijn jeugdvriendinnetje terug te vinden. Hij ontmoet een draak die wensen kan vervullen en die hem laat zien dat kansen een vorm van magie zijn.

8. Sweet Tooth (serie, 1 seizoen)

Tien jaar geleden richtte “The Great Crumble” een ravage aan in de wereld en leidde tot de mysterieuze opkomst van hybriden – baby’s die deels als mens, deels als dier werden geboren. Omdat ze niet zeker weten of de hybriden de oorzaak of het gevolg van het virus zijn, zijn veel mensen bang voor ze en jagen op ze.

Na tien jaar veilig te hebben geleefd in zijn afgelegen huis in het bos, raakt een beschermde hybride hertenjongen genaamd Gus (Christian Convery) onverwacht bevriend met een zwervende eenling genaamd Jepperd (Nonso Anozie). Samen beginnen ze aan een buitengewoon avontuur door wat er nog over is van Amerika, op zoek naar antwoorden – over Gus’ afkomst, Jepperds verleden, en de ware betekenis van thuis.

Maar hun verhaal zit vol met onverwachte bondgenoten en vijanden, en Gus leert al snel dat de weelderige, gevaarlijke wereld buiten het bos complexer is dan hij zich ooit had kunnen voorstellen.

Op vrijdag 4 juni verscheen het eerste seizoen van Sweet Tooth online en inmiddels is ook al bekend dat er een tweede seizoen in de maak is.

9. StartUp (serie, 3 seizoenen)

Een poging om geld wit te wassen, ligt aan de basis van een cryptomunt en brengt ondernemers in contact met een corrupte FBI-agent en een criminele bende in Miami.

10. Company of Heroes (film, 2013)

Tijdens het laatste grote Duitse offensief van de Tweede Wereldoorlog raakt een compagnie Amerikaanse soldaten verdwaald achter vijandelijke linies tijdens de Slag om de Ardennen en ze doen een gruwelijke ontdekking – Hitler heeft een superbom in ontwikkeling. De soldaten vernemen al snel over een geheime geallieerde missie om een overgelopen Duitse wetenschapper terug te vinden die de leiding heeft over Hitler’s wapenprogramma. Geconfronteerd met onmogelijke kansen, gaan de compagnie en een ontsnapte krijgsgevangene op een gedurfde raid in het hart van nazi-Duitsland op jacht naar de wetenschapper.

Company of Heroes is één van de keiharde oorlogsfilms die vorige week op Netflix verschenen zijn.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.