Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Netflix (week 22 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 22 van 2021 met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in juni 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 22 (2021)

In week 22 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

1. Lucifer (serie, 5 seizoenen)

Lucifer begeeft zich in een saai leven in de hel en besluit naar Los Angeles te gaan. Daar zet hij zijn telepathische krachten in om de diepste verlangens en gedachten uit mensen naar boven te brengen. Terwijl hij een meisje ontmoet in zijn vaste nachtclub (genaamd Lux), leidt een vuurgevecht waarin hij en het meisje betrokken raken ertoe dat hij consultant wordt bij de Los Angeles Police Department. Via die weg straft hij mensen voor hun misdaden door het gerecht.

Op vrijdag 28 mei is het tweede deel van seizoen 5 online geplaatst. Aflevering 9 tot en met 16 zijn nu te bekijken bij Netflix.

2. Ragnarok (serie, 2 seizoenen)

In het kleine fictieve stadje Edda worden volwassen mensen gedwongen te reageren op klimaatveranderingen. De ijskappen smelten met een snelheid die niemand had verwacht. De wereld maakt lange periodes van droogte door en de winters zijn te warm. Steeds vaker ervaren mensen extreme koude uitbarstingen. In alle opzichten extreme weersomstandigheden. De wereld verandert en sommigen beweren dat we op weg zijn naar een nieuwe Ragnarok. Tenzij iemand op tijd ingrijpt.

Na 1.5 jaar wachten kunnen we sinds donderdag 27 mei eindelijk genieten van het tweede seizoen van de Noorse Netflix-Original serie Ragnarok.

3. ¿Quién mató a Sara? (serie, 2 seizoenen)

Alex is vastbesloten om wraak te nemen en te bewijzen dat hij er is ingeluisd voor de moord op zijn zus. Hij gaat op zoek naar veel meer dan de echte dader van de misdaad.

Het feit dat ¿Quién mató a Sara? opnieuw in de Top 10 is opgedoken, is te danken aan het uitbrengen van seizoen 2 van de populaire Mexicaanse misdaadserie. Dit vervolgseizoen verscheen op 19 mei 2021 online.

4. Army of the Dead (film, 2021)

Na een zombie-uitbraak in Las Vegas waagt een groep huurlingen de ultieme gok door de quarantainezone in te trekken om de grootste overval ooit te plegen.

Zack Snyder’s cut van Justice League bleek een gigantisch succes te zijn, maar de regisseur brengt nu ook een gloednieuwe Netflix Original-zombiefilm uit: Army of the Dead is sinds vrijdag 21 mei 2021 te zien op Netflix!

5. Blue Miracle (film, 2021)

Om hun weeshuis, dat krap bij kas zit, te redden, gaan een voogd en zijn kinderen in zee met een afgeschreven bootkapitein om kans te maken op de winst in een lucratieve viswedstrijd.

6. Ferry (film, 2021)

Ferry is een prequel die het verhaal uit Undercover seizoen 1 vooraf gaat. Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Ralph Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Ralph levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden.

Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld…

Fans zijn nu benieuwd of er ook een Ferry deel 2 op Netflix komt. Aan het einde van de film blijkt er namelijk een gat in de tijdlijn te zitten tussen het einde van Ferry de film en Undercover seizoen 1.

7. Friends (serie, 10 seizoenen)

Volgt het persoonlijke en professionele leven van zes vrienden van twintig tot dertig jaar oud die in Manhattan wonen.

Door de komst van de Friends Reünie, laait de populariteit van de serie die al 17 jaar ten einde is weer op. De reünie is niet op Netflix te bekijken, maar alle 10 seizoenen van de Amerikaanse sitcom natuurlijk wel. Ga direct naar de Friends Reünie bij SBS6 via NLZIET.

8. The Kitchen (film, 2019)

De vrouwen van New Yorkse gangsters in Hell’s Kitchen in de jaren ’70 blijven de zwendel van hun echtgenoten runnen nadat ze in de gevangenis zijn opgesloten.

9. The Kominsky Method (serie, 3 seizoenen)

Het einde van het leven is nog lang niet voorbij voor de ooit beroemde Sandy Kominsky and zijn levenslange agent Norman Newlander. Academy Award winnaars Michael Douglas (Sandy Kominsky) en Alan Arkin (Normal Newlander) spelen twee beste vrienden wiens leven onontwijkbare curveballen naar ze gooit. Ondertussen proberen zij te streven naar vredige laatste jaren in Los Angeles, een stad die een jeugdigheid en schoonheid hoog in het vaandel heeft staan.

Het derde en laatste seizoen van de Original-serie The Kominsky Method is sinds vrijdag 28 mei te streamen op Netflix.

10. Undercover (serie, 2 seizoenen)

De serie gaat over agenten Bob Lemmens (gespeeld door Tom Waes) en Kim de Rooij (Anna Drijver) die in een politie operatie zitten om grote drugsbaas Ferry Bouwman (Frank Lammers) op te pakken. De agenten hebben de namen Anouk Janssens en Peter Bogaert als ze in het criminele leven ondergedompeld zijn. Samen met zijn compagnons en vrouw (Danielle Bouwman, gespeeld door Elise Schaap) produceert Ferry in Brabant de drug XTC die over de hele wereld wordt verkocht. De serie is opgenomen bij Camping Blauwe Meer in Lommel, wat in de serie Camping Zonnedauw heet.

Inmiddels is het tweede seizoen van de hitserie Undercover afgelopen en zijn de makers druk bezig met seizoen 3. In september 2021 zal het derde seizoen van de serie worden gelanceerd. Undercover bleek de afgelopen jaren zo ontzettend populair dat het al twee keer op rij de meest bekeken Netflix Original van het jaar is geworden.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.