Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Netflix (week 21 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 21 van 2021 met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in juni 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 21 (2021)

In week 21 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

1. Army of the Dead (film, 2021)

Na een zombie-uitbraak in Las Vegas waagt een groep huurlingen de ultieme gok door de quarantainezone in te trekken om de grootste overval ooit te plegen.

Zack Snyder’s cut van Justice League bleek een gigantisch succes te zijn, maar de regisseur brengt nu ook een gloednieuwe Netflix Original-zombiefilm uit: Army of the Dead is sinds vrijdag 21 mei 2021 te zien op Netflix!

2. Ferry (film, 2021)

Ferry is een prequel die het verhaal uit Undercover seizoen 1 vooraf gaat. Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Ralph Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Ralph levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden.

Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld…

Fans zijn nu benieuwd of er ook een Ferry deel 2 op Netflix komt. Aan het einde van de film blijkt er namelijk een gat in de tijdlijn te zitten tussen het einde van Ferry de film en Undercover seizoen 1.

3. ¿Quién mató a Sara? (serie, 2 seizoenen)

Alex is vastbesloten om wraak te nemen en te bewijzen dat hij er is ingeluisd voor de moord op zijn zus. Hij gaat op zoek naar veel meer dan de echte dader van de misdaad.

Het feit dat ¿Quién mató a Sara? opnieuw in de Top 10 is opgedoken, is te danken aan het uitbrengen van seizoen 2 van de populaire Mexicaanse misdaadserie. Dit vervolgseizoen verscheen op 19 mei 2021 online.

4. American Made (film, 2017)

Barry Seal was een gewone piloot die voor TWA werkte voordat hij in 1978 door de CIA werd gerekruteerd. Zijn werk in Zuid-Amerika trok uiteindelijk de aandacht van het Medellín-kartel, dat banden had met Pablo Escobar, die een man met zijn vaardigheden nodig had. Barry werd een drugshandelaar, wapensmokkelaar en witwasser van geld. Al snel kreeg hij de titel, ‘De gringo die altijd levert’.

5. Undercover (serie, 2 seizoenen)

De serie gaat over agenten Bob Lemmens (gespeeld door Tom Waes) en Kim de Rooij (Anna Drijver) die in een politie operatie zitten om grote drugsbaas Ferry Bouwman (Frank Lammers) op te pakken. De agenten hebben de namen Anouk Janssens en Peter Bogaert als ze in het criminele leven ondergedompeld zijn. Samen met zijn compagnons en vrouw (Danielle Bouwman, gespeeld door Elise Schaap) produceert Ferry in Brabant de drug XTC die over de hele wereld wordt verkocht. De serie is opgenomen bij Camping Blauwe Meer in Lommel, wat in de serie Camping Zonnedauw heet.

Inmiddels is het tweede seizoen van de hitserie Undercover afgelopen en zijn de makers druk bezig met seizoen 3. In september 2021 zal het derde seizoen van de serie worden gelanceerd. Undercover bleek de afgelopen jaren zo ontzettend populair dat het al twee keer op rij de meest bekeken Netflix Original van het jaar is geworden.

6. The Woman in the Window (film, 2021)

Anna Fox (Amy Adams) is een agorafobische kinderpsychologe die het perfecte gezin aan de overkant van de straat in de gaten houdt door de ramen van haar New Yorkse huis. Haar leven komt op zijn kop te staan als ze per ongeluk getuige is van een brute misdaad.

Gebaseerd op de aangrijpende bestseller van Tracy Letts, worden schokkende geheimen onthuld en is niets en niemand wat ze lijken in deze spannende psychologische thriller met in de hoofdrollen Amy Adams, Gary Oldman, Anthony Mackie, Fred Hechinger, Wyatt Russell, Brian Tyree Henry, Tracy Letts, Jennifer Jason Leigh, en Julianne Moore.

7. De Emoji Film (film, 2017)

Deze film ontsluit de nooit eerder geziene geheime wereld binnenin je smartphone. Verborgen in de messaging app ligt Textopolis, een bruisende stad waar al je favoriete emoji’s wonen, in de hoop te worden uitgekozen door de gebruiker van de telefoon. In deze wereld heeft elke emoji maar één gezichtsuitdrukking, behalve Gene, een uitbundige emoji die zonder filter geboren is en barst van de vele uitdrukkingen.

Vastbesloten om “normaal” te worden zoals de andere emoji’s, roept Gene de hulp in van zijn handige beste vriend Hi-5 en de beruchte codebreker emoji Jailbreak. Samen beginnen ze aan een episch “app-avontuur” door de apps op de telefoon, elk met hun eigen wilde en leuke wereld, om de code te vinden die Gene zal genezen. Maar wanneer een groter gevaar de telefoon bedreigt, hangt het lot van alle emoji’s af van deze drie onwaarschijnlijke vrienden die hun wereld moeten redden voordat deze voor altijd wordt gewist.

8. I Am All Girls (film, 2021)

Een onderzoeker van bijzondere misdaden vormt een onwaarschijnlijke band met een seriemoordenaar om een wereldwijd kindersmokkelsyndicaat op te rollen.

9. Jurassic World: Camp Cretaceous (serie, 3 seizoenen)

Zes tieners die naar een avonturenkamp aan de andere kant van Isla Nublar gaan, moeten samenwerken om te overleven wanneer dinosaurussen een ravage aanrichten op het eiland.

10. Penguins of Madagascar (film, 2014)

Super spionnen teams worden niet geboren – ze worden uitgebroed. Ontdek de geheimen van de grootste en meest hilarische geheime vogels in de wereldwijde spionagebusiness: Skipper, Kowalski, Rico en Private. Deze elitairen van de elite bundelen hun krachten met een chique undercover organisatie, The North Wind. Geleid door de knappe Euraziatische wolf Agent Classified (we zouden je zijn naam kunnen vertellen, maar dan – je weet wel). Samen moeten ze de schurkachtige Dr. Octavius Brine stoppen, van het vernietigen van de wereld zoals we die kennen.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.