Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Netflix (week 16 van 2022)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 16 van 2022 (19-25 april 2022) met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in april 2022 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 16 (2022)

In week 16 van 2022 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

10. The In Between (film, 2022)

Nadat ze de liefde van haar leven verloren heeft in een tragisch ongeval, begint een ontredderde tiener te geloven dat hij haar tekens stuurt van achter het graf.

9. See For Me (film, 2021)

Als een eigenzinnige, blinde vrouw op een kat past, wordt ze bruut overvallen in haar huis. Haar leven hangt nu af van een veteraan die haar via een app te hulp schiet.

8. Choose or Die (film, 2022)

Nadat ze een verloren overlevingshorror uit de jaren 80 heeft opgestart, ontketent een jonge programmeur een verborgen vloek die de werkelijkheid uit elkaar rukt en haar dwingt angstaanjagende beslissingen te nemen en dodelijke gevolgen onder ogen te zien.

7. Los Herederos de la Tierra (serie, 1 seizoen)

De vindingrijke jonge Hugo Llor probeert naam te maken in het 14e-eeuwse Barcelona en tegelijkertijd een belofte na te komen aan de familie Estanyol.

6. Élite (serie, 5 seizoenen)

Als drie arbeiderskinderen zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, leidt de confrontatie tussen de arme en rijke studenten tot een moord. Eerder waren al vier delen van de Original-serie te zien op Netflix en begin april verscheen ook seizoen 5 online.

5. The Ultimatum: Marry or Move On (serie, 1 seizoen)

Zes verschillende koppels, op de rand van het huwelijk. De ene partner is klaar om te trouwen, de andere is niet zo zeker. Er wordt een ultimatum gesteld – en in iets meer dan acht weken moeten ze zich vastleggen op het huwelijk, of verder gaan. In de tussentijd kiest elk van hen een nieuwe potentiële partner uit een van de andere koppels, in een levensveranderende kans om een glimp op te vangen van twee verschillende mogelijke toekomsten.

4. Sonic the Hedgehog (film, 2020)

Een sheriff helpt een supersnelle ruimte-egel te ontsnappen aan een boosaardig genie dat de superkrachten van de egel wil hebben om de wereld te veroveren.

3. Bridgerton (serie, 2 seizoenen)

Tijdens het Regency-tijdperk in Engeland proberen acht hechte broers en zussen van de machtige familie Bridgerton liefde en geluk te vinden. Het populaire eerste seizoen van Bridgerton ging op 25 december 2020 van start bij Netflix en werd met veel positieve recensies ontvangen. Op het moment van première werd Bridgerton met kijkcijfers van 82 miljoen huishoudens de meest bekeken serie op Netflix. Bridgerton is gebaseerd op de gelijknamige roman van Julia Quinn en het tweede seizoen verscheen recentelijk online. Ook is de komst van seizoen 3 (en zelfs seizoen 4) al bevestigd.

2. Dirty Lines (serie, 1 seizoen)

Het verhaal van Dirty Lines begint anno 1987 in Amsterdam, een tijd waarin de Nederlandse samenleving snel veranderde. Psychologiestudente Marly Salomon (Joy Delima) start met een bijbaantje bij een gloednieuw bedrijf: Teledutch. Het telecombedrijf, opgericht door de broers Frank (Minne Koole) en Ramon Stigter (Chris Peters), is Europa’s eerste onderneming in sekslijnen. Binnen no-time verdienen Frank en Ramon geld als water en wordt Marly volledig meegezogen in deze wilde en snelle transformatie. Momenteel is nog niet bekend of er ook een tweede seizoen zal worden gemaakt van deze Nederlandse serie.

1. Anatomy of a Scandal (serie, 1 seizoen)

Netflix’ nieuwe serie Anatomy of a Scandal is een Britse dramaserie in de vorm van een anthologie door David E. Kelley (Boston Legal) en Melissa James Gibson (House of Cards). Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige roman van Sarah Vaughan en focust zich op verschillende schandalen die zich binnen de elite van het Verenigd Koninkrijk afspelen. De cast wordt o.a. gevuld door Sienna Miller (American Sniper), Michelle Dockery (Downtown Abbey), Rupert Friend (The Death of Stalin) en Naomi Scott (Aladdin).

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.


Synopsissen: Netflix