Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Netflix (week 15 van 2022)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 15 van 2022 (11-18 april 2022) met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in april 2022 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 15 (2022)

In week 15 van 2022 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

10. One Shot (film, 2021)

Een CIA-analiste en een team van Navy SEALs proberen een man uit een gevangenis op een eiland te halen, maar komen daar vast te zitten na een aanval van rebellen.

9. Taboo (serie, 1 seizoen)

Avonturier James Keziah Delaney keert tijdens de oorlog van 1812 terug naar Londen om het scheepsimperium van zijn overleden vader weer op te bouwen. Maar zowel de regering als zijn grootste concurrent willen zijn erfenis van hem afpakken en zijn daarvoor overal toe bereid. Taboo is sinds begin maart te zien op Netflix.

8. Pieces of Her (serie, 1 seizoen)

In een slaperig stadje in Georgia zet een willekeurige gewelddaad een onverwachte reeks gebeurtenissen in gang voor de 30-jarige Andy Oliver en haar moeder Laura. Wanhopig op zoek naar antwoorden begint Andy aan een gevaarlijke reis door Amerika, die haar meeneemt naar het donkere, verborgen hart van haar familie. Deze verfilming is gebaseerd op het gelijknamige bestseller boek van Karin Slaughter. Momenteel is nog niet bekend of er ook een tweede seizoen zal komen.

7. L.A.’s Finest (serie, 2 seizoenen)

Op donderdag 31 maart verscheen L.A.’s Finest in het aanbod van Netflix. Deze Amerikaanse komische misdaadserie is gemaakt door Brandon Margolis en Brandon Sonnier en geproduceerd door Sony Pictures Television. Het is een spin-off van de Bad Boys-franchise die werd gemaakt door George Gallo. In de hoofdrollen schitteren Jessica Alba (Fantastic Four, Sin City) en Gabrielle Union (Bring It On, Bad Boys II). In de serie wordt LAPD-detective Sydney Burnett (Gabrielle Union) gekoppeld aan een nieuwe partner, Nancy McKenna (Jessica Alba). Hoewel hun persoonlijkheden niet overeenkomen, doen ze samen koste wat het kost om criminelen op te pakken.

6. The In Between (film, 2022)

Nadat ze de liefde van haar leven verloren heeft in een tragisch ongeval, begint een ontredderde tiener te geloven dat hij haar tekens stuurt van achter het graf.

5. Furioza (film, 2022)

Een politieagente stelt haar ex-vriend voor een ultimatum: ofwel infiltreert hij in een bende hooligans en speelt hij informatie door, ofwel belandt zijn broer in de bak.

4. The Ultimatum: Marry or Move On (serie, 1 seizoen)

Zes verschillende koppels, op de rand van het huwelijk. De ene partner is klaar om te trouwen, de andere is niet zo zeker. Er wordt een ultimatum gesteld – en in iets meer dan acht weken moeten ze zich vastleggen op het huwelijk, of verder gaan. In de tussentijd kiest elk van hen een nieuwe potentiële partner uit een van de andere koppels, in een levensveranderende kans om een glimp op te vangen van twee verschillende mogelijke toekomsten.

3. Élite (serie, 5 seizoenen)

Als drie arbeiderskinderen zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, leidt de confrontatie tussen de arme en rijke studenten tot een moord. Eerder waren al vier delen van de Original-serie te zien op Netflix en begin april verscheen ook seizoen 5 online.

2. Dirty Lines (serie, 1 seizoen)

Het verhaal van Dirty Lines begint anno 1987 in Amsterdam, een tijd waarin de Nederlandse samenleving snel veranderde. Psychologiestudente Marly Salomon (Joy Delima) start met een bijbaantje bij een gloednieuw bedrijf: Teledutch. Het telecombedrijf, opgericht door de broers Frank (Minne Koole) en Ramon Stigter (Chris Peters), is Europa’s eerste onderneming in sekslijnen. Binnen no-time verdienen Frank en Ramon geld als water en wordt Marly volledig meegezogen in deze wilde en snelle transformatie.

1. Bridgerton (serie, 2 seizoenen)

Tijdens het Regency-tijdperk in Engeland proberen acht hechte broers en zussen van de machtige familie Bridgerton liefde en geluk te vinden. Het populaire eerste seizoen van Bridgerton ging op 25 december 2020 van start bij Netflix en werd met veel positieve recensies ontvangen. Op het moment van première werd Bridgerton met kijkcijfers van 82 miljoen huishoudens de meest bekeken serie op Netflix. Bridgerton is gebaseerd op de gelijknamige roman van Julia Quinn en het tweede seizoen verscheen recentelijk online. Ook is de komst van seizoen 3 (en zelfs seizoen 4) al bevestigd.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.


Synopsissen: Netflix