Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Netflix (week 12 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 12 van 2021 met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in april 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 12 (2021)

In week 12 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

1. Formula 1: Drive To Survive (serie, 3 seizoenen)

Documentaire die de kijker meeneemt in de cockpits, de paddock en het leven van de hoofdrolspelers in de Formule 1. De serie gaat over het Formule 1 Wereldkampioenschap en heeft een ongeëvenaarde en exclusieve toegang tot de snelste coureurs, teamleiders en eigenaars, evenals het eigen managementteam van de Formule 1.

Nu het derde seizoen van de populaire F1-docureeks recentelijk is verschenen in aanloop van de start van het Formule 1-seizoen in Bahrein, gaan er al geluiden dat ook bij deze eerste race de crew van Netflix al aan het filmen is voor een vierde seizoen.

2. New Amsterdam (serie, 2 seizoenen)

Dr. Max Goodwin is briljant, charmant – en de nieuwe medisch directeur van Amerika’s oudste openbare ziekenhuis. Terwijl hij vastbesloten is de bureaucratie af te breken om uitzonderlijke zorg te verlenen, zijn de dokters en het personeel daar niet zo zeker van. Ze hebben dit al eerder gehoord, en niemand anders heeft die beloftes waargemaakt.

Max neemt geen genoegen met “nee”, verstoort de status quo en bewijst dat hij voor niets zal stoppen om dit onderbezette, ondergefinancierde en ondergewaardeerde ziekenhuis nieuw leven in te blazen – het enige ziekenhuis ter wereld dat in staat is om Ebola-patiënten, gevangenen van Rikers Island en de president van de Verenigde Staten allemaal onder één dak te behandelen – en het de glorie terug te geven waarmee het op de kaart is gezet.

Momenteel is het nog de vraag of ook seizoen 3 van New Amsterdam binnenkort naar Netflix zal komen.

3. Sky Rojo (serie, 1 seizoen)

Coral, Wendy en Gina gaan op de vlucht op zoek naar de vrijheid terwijl ze worden achtervolgd door Romeo, hun pooier van Las Novias Club, en zijn handlangers, Moises en Christian.

Goed nieuws voor liefhebbers van Spaanse misdaadseries, want al voor de lancering van het eerste seizoen heeft Netflix bij de producenten een tweede deel van Sky Rojo besteld! Dat betekent dat we waarschijnlijk ergens in het komende jaar een vervolg van de serie kunnen verwachten… Afwachten en aftellen dus!

4. The Blacklist (serie, 7 seizoenen)

Raymond “Red” Reddington is een van de meest gezochte criminelen ter wereld. Op een dag geeft hij zich vrijwillig aan op het hoofdkantoor van de FBI. Hij beweert dat hij de politie wil helpen om alle gevaarlijke terroristen en misdadigers op zijn persoonlijke zwarte lijst onschadelijk te maken. Maar hij heeft een belangrijke voorwaarde: Red wil enkel spreken met Elizabeth Keen, een FBI-profiler zonder de minste ervaring…

Van The Blacklist kun je nu seizoen 7 op Netflix bekijken nadat deze van Videoland is verwijderd. Wel is seizoen 8 van The Blacklist op Videoland begonnen.

5. Ginny & Georgia (serie, 1 seizoen)

Ginny Miller, een angstige vijftienjarige, voelt zich vaak volwassener dan haar dertigjarige moeder, de onweerstaanbare en dynamische Georgia Miller.

Momenteel is nog niet bekend of er ook een seizoen 2 van de populaire serie komt, maar aangezien de kijkcijfers zo goed zijn lijkt de kans zeker aanwezig.

6. The One (serie, 1 seizoen)

Een wattenstaafje in je mond is alles wat nodig is. Een snelle DNA-test om je perfecte partner te vinden, degene voor wie je genetisch gemaakt bent. Een decennium nadat wetenschappers ontdekten dat iedereen een gen heeft dat ze delen met slechts één andere persoon, hebben miljoenen de test gedaan, wanhopig om de ware liefde te vinden. Nu ontmoeten nog vijf mensen hun Match. Maar zelfs zielsverwanten hebben geheimen. En sommige zijn schokkender en dodelijker dan andere.

Momenteel is nog niet bekend of er een tweede seizoen van The One zal worden geproduceerd door Netflix.

7. The Lost Pirate Kingdom (serie, seizoen 1)

De levensechte piraten van de Caraïben plunderen, stelen en vormen een verrassend egalitaire republiek in deze documentaireserie.

8. Yes Day (film, 2021)

Een vader en moeder die meestal nee zeggen, besluiten ja te zeggen tegen de wildste wensen van hun kinderen, met een paar basisregels voor een wervelende dag vol plezier en avontuur.

9. The Bold Type (serie, 4 seizoenen)

Een kijkje in het buitensporige leven en de liefdes van degenen die verantwoordelijk zijn voor een wereldwijd vrouwentijdschrift.

10. Deadly Illusions (film, 2021)

Een bestsellend romanschrijfster, die lijdt aan writer’s block, huurt een onschuldige jonge vrouw in om op haar tweelingkinderen te passen. Terwijl de schrijfster zich gevaarlijk overgeeft aan haar nieuwe bestseller, vervaagt de grens tussen het leven dat ze schrijft en het leven dat ze leidt.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.