Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Netflix (week 11 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 11 van 2021 met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in maart 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 11 (2021)

In week 11 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

1. New Amsterdam (serie, 2 seizoenen)

Dr. Max Goodwin is briljant, charmant – en de nieuwe medisch directeur van Amerika’s oudste openbare ziekenhuis. Terwijl hij vastbesloten is de bureaucratie af te breken om uitzonderlijke zorg te verlenen, zijn de dokters en het personeel daar niet zo zeker van. Ze hebben dit al eerder gehoord, en niemand anders heeft die beloftes waargemaakt.

Max neemt geen genoegen met “nee”, verstoort de status quo en bewijst dat hij voor niets zal stoppen om dit onderbezette, ondergefinancierde en ondergewaardeerde ziekenhuis nieuw leven in te blazen – het enige ziekenhuis ter wereld dat in staat is om Ebola-patiënten, gevangenen van Rikers Island en de president van de Verenigde Staten allemaal onder één dak te behandelen – en het de glorie terug te geven waarmee het op de kaart is gezet.

Momenteel is het nog de vraag of ook seizoen 3 van New Amsterdam binnenkort naar Netflix zal komen.

2. Snowpiercer (serie, 2 seizoenen)

Zeven jaar nadat de wereld een bevroren woestenij is geworden, leven de overblijfselen van de mensheid in een eeuwig rijdende trein die rond de aarde rijdt, waar klassenoorlogen, sociale onrechtvaardigheid en de politiek van het overleven zich afspelen.

Wekelijks verschijnt er een nieuwe aflevering van het tweede deel, maar inmiddels is ook al bekendgemaakt dat er een Snowpiercer seizoen 3 zal worden gemaakt.

3. The Last Pirate Kingdom (serie, seizoen 1)

De levensechte piraten van de Caraïben plunderen, stelen en vormen een verrassend egalitaire republiek in deze documentaireserie.

4. Ginny & Georgia (serie, 1 seizoen)

Ginny Miller, een angstige vijftienjarige, voelt zich vaak volwassener dan haar dertigjarige moeder, de onweerstaanbare en dynamische Georgia Miller.

Momenteel is nog niet bekend of er ook een seizoen 2 van de populaire serie komt, maar aangezien de kijkcijfers zo goed zijn lijkt de kans zeker aanwezig.

5. The One (serie, 1 seizoen)

Een wattenstaafje in je mond is alles wat nodig is. Een snelle DNA-test om je perfecte partner te vinden, degene voor wie je genetisch gemaakt bent. Een decennium nadat wetenschappers ontdekten dat iedereen een gen heeft dat ze delen met slechts één andere persoon, hebben miljoenen de test gedaan, wanhopig om de ware liefde te vinden. Nu ontmoeten nog vijf mensen hun Match. Maar zelfs zielsverwanten hebben geheimen. En sommige zijn schokkender en dodelijker dan andere.

Momenteel is nog niet bekend of er een tweede seizoen van The One zal worden geproduceerd door Netflix.

6. The Blacklist (serie, 7 seizoenen)

Raymond “Red” Reddington is een van de meest gezochte criminelen ter wereld. Op een dag geeft hij zich vrijwillig aan op het hoofdkantoor van de FBI. Hij beweert dat hij de politie wil helpen om alle gevaarlijke terroristen en misdadigers op zijn persoonlijke zwarte lijst onschadelijk te maken. Maar hij heeft een belangrijke voorwaarde: Red wil enkel spreken met Elizabeth Keen, een FBI-profiler zonder de minste ervaring…

Van The Blacklist kun je nu seizoen 7 op Netflix bekijken nadat deze van Videoland is verwijderd. Wel is seizoen 8 van The Blacklist op Videoland begonnen.

7. Yes Day (film, 2021)

Een vader en moeder die meestal nee zeggen, besluiten ja te zeggen tegen de wildste wensen van hun kinderen, met een paar basisregels voor een wervelende dag vol plezier en avontuur.

8. Despicable Me 3 / Verschrikkelijke Ikke 3 (film, 2017)

Gru ontmoet zijn verloren gewaande, charmante, vrolijke en meer succesvolle tweelingbroer Dru, die met hem wil samenwerken voor een laatste criminele overval.

9. Addicted (film, 2014)

Een galeriehoudster zet haar gezin en bloeiende carrière op het spel als ze een affaire begint met een getalenteerde schilder en langzaam de controle over haar leven verliest.

10. Behind Her Eyes (serie, 1 seizoen)

De serie volgt Louise, een alleenstaande moeder met een zoon en een parttime baan in een psychiaterspraktijk. Ze begint een verhouding met haar baas en sluit een onwaarschijnlijke vriendschap met zijn vrouw.

Momenteel is nog niet bekend of er ook een seizoen 2 van Behind Her Eyes zal verschijnen.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.