Netflix The Walking Dead

Op dit moment heeft Netflix The Walking Dead niet online staan, helaas! Tot oktober 2017 stond de populaire serie online, maar helaas heeft Netflix The Walking Dead sindsdien verwijderd. Wil je ondanks het aanbod toch graag The Walking Dead kijken? Hier kun je hem legaal het beste halen.

Helaas laat Netflix The Walking Dead dus nu niet zien. The Walking Dead krijgt de volgende indrukwekkende scores op de grote platforms: IMDb 8.4 uit 10 en Tomatometer 80% uit 100.

Netflix The Walking Dead

The Walking Dead wordt door AMC niet omschreven als horror, maar eerder als een serie in de categorie drama. Het verhaal gaat niet over het uitroeien van walkers, maar eigenlijk meer over de toestand van mensen die proberen te overleven in zeer extreme omstandigheden. Zij zijn op zoek naar een veilige plaats waar ze schuilen van de zombies.

De personages veranderen zeer sterk tijdens de serie. Hun karakters en onderling vertrouwen zijn onderhevig aan sterke veranderingen, en ook komen meerdere ethische kwesties aan bod. Behalve dat zijn er geschillen over meningsverschillen tussen verschillende mensen. Op het begin lijkt de groep hecht te worden, maar iedereen handelt meer en meer op zijn of haar eigen houtje. Verder groeit het wantrouwen tussen de overlevenden, wat bijzonder gevaarlijk kan zijn door het wantrouwen tussen overlevenden van de zombie uitbraak. De zombies worden overigens met verschillende woorden aangesproken. Ze worden niet alleen walkers genoemd, maar ook lame-brains, roamers, lurkers, biters, en floaters. Het woord zombie wordt in de hele serie nooit uitgesproken.

Het genre van de serie wordt dus samengevat als drama, post-apocalyptische fictie, en thriller. De speelduur van een aflevering is 42 tot 67 minuten, en de serie is bedacht door Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard. De ontwikkelaar is Frank Darabont. Er zijn 123 afleveringen van The Walking Dead verspreid over 9 seizoenen. De serie komt uit de Verenigde Staten en is in het Engels opgenomen. 31 oktober 2010 werd de eerste aflevering uitgezonden.

Kijk hieronder de trailer van The Walking Dead!

🚨 Zoek je het volledige online aanbod van alle streaming services? Klik dan hier!