Netflix Party: zo organiseer je een filmavond op afstand

Helaas: geen Netflix-avondjes meer met vrienden en vriendinnen. In deze tijden van de Coronacrisis, zitten we in sociale isolatie en dat betekent afstand houden! Maar niet getreurd: dankzij de fantastische uitvinding ‘Netflix-party’ kun jij samen mét je besties gelijktijdig Netflix kijken.

Netflix Party: wat is het en wat doet het?

Netflix Party is een manier om samen met je vrienden een film te streamen en deze allemaal tegelijk in je browser te kijken. Dankzij de chatbox kun je zelfs in hetzelfde scherm over de film kletsen. Hoe cool? Wij leggen uit hoe je deze extensie kunt gebruiken!

Vind de Google extensie

Het eerste wat je moet doen is Netflix Party installeren als Google Extensie. Wanneer je dit hebt gedaan, zal de rest automatisch gebeuren. Je hoeft alleen nog Netflix te openen in je browser.

Nodig je vrienden uit

Nadat je Netflix hebt geopend, kies je wat je wilt gaan kijken. Nog tips nodig? Wat dacht je van de film Lost Girls of de serie Bloodride.
Klik daarna op het logo van Netflix Party (die vind je bovenaan in je browser) en er verschijnt een link. Deze link kopieer en je en deel je met je vrienden. Zodra zij deze aanklikken wordt Netflix gestart en kunnen ze meekijken met jouw film of serie. Zo makkelijk is het!

Wat is het aanbod?

Voor de filmavond van start kan gaan, moet je het natuurlijk nog wel eens worden over de film. Benieuwd naar het hele aanbod op Netflix? Dat vind je hier!